Иван ♪♫ Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 čije su ovo mošti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Sv. Teodora Tirona. Иван ♪♫, Sanja Т. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Иоанна, Dominika, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 ivanaika, Ленка*, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 20, 2016 Пријави Подели Написано Март 20, 2016 Срђан Ранђеловић, Плутон, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Strange creek in Carcosa. Grizzly Adams, GeniusAtWork, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Нисам одавно .....па реко да се упишем / З кеј, јуче/ GeniusAtWork and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 З.кеј / јуче / GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 заљубљени пар Deja Vu, Данче*, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Срђан Ранђеловић, Данче*, Deja Vu and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 -Владимир-, Срђан Ранђеловић, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 @@Рапсоди, koja slučajnost, gledam upravo sad ove tvoje slike, i u plejlisti mi nailazi Labud Sen-Sans: koja slučajnost! GeniusAtWork, Лапис Лазули and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 @@Рапсоди, koja slučajnost, gledam upravo sad ove tvoje slike, i u plejlisti mi nailazi Labud Sen-Sans: koja slučajnost! Нема случајности брате мој .. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Putuje mi se.... Драшко, Grizzly Adams, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука