Juanito Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Снежана, Данче*, Рапсоди and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 #telenor #deca #kids Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Пг and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 #telenor #deca #kids Пг, Ненад Р., Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Kako si to uspeo ...........prelepo ....... Рапсоди, Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 GeniusAtWork, Adelaida, Снежана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Malo su ti zagusene boje. Рапсоди, Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 @@Danijela, Намерно је тако. Хоћу рећи, у томе је и била поента. Ова друга верзија је препаљена. Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Onda proveri monitor jer po svim parametrima fotka ti je puna crne.Najbolja provera je kalibrisan monitor i kad odstrampas fotku na papiru. Na tvojoj fotki nigde nije bilo nijedne bele povrsine, sto je prakticno nemoguce Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 @@Danijela, Ни уживо није било ниједне беле површине, јер је тај зид иза сиво-жут Мени је свака фотка пуна црне Једноставно, волим тамније, волим јак контраст и много црне Позадине више уопште ни не дирам, само људе мало, ако успем да их добро фокусирам са мојом играчком Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Dobro. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Аууу Јуане, имаш велики добитак. Нешто лепо ће да ти се деси. RYLAH, GeniusAtWork, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 @@Suncokret54, Све зависи ко шта воли Али зависи и од техничке могућности GeniusAtWork, Ненад Р. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Dominika, Ненад Р., Данче* and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 ... какав дечко, Бог вам дао среће и здравља... Nase cudo Снежана, Драшко, Плутон and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 17, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2016 Иван ♪♫, Драшко, Рапсоди and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука