Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

2BDORhZ.png

Ковиљ

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Рапсоди, веома лепе слике.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Рапсоди, веома лепе слике.

Хвала, Ковиљ је једна дивна духовна оаза..........препородим се када год одем тамо . 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

12525455_928585150556797_535877742696119

4lRNWse.jpg

Ни приближно добра као твоја 

Подели на овим сајтовима

@@Рапсоди,

Шта фали твојој? Добра је слика. Моја ти се само чини боља, вероватно зато што је црнобела :)

Зум је на 100 милиметара, кроповано на 100%, обичан дигиталац без икаквих мануелних подешавања, 1 тачка фокуса само у средини, јпг фајл. Али... Ако Бог да, нашао сам апарат који бих да купим, још само да скупим паре :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ако Бог да, нашао сам апарат који бих да купим, још само да скупим паре  

Koji trebam i ja ............ako nije tajna / samo da skupim pare..........o kukovu letu  /

Kakve su karakteristike za noćne snimke  / moj sadašnji katastrofa za noćne  / 

Подели на овим сајтовима

@@Рапсоди,

Сони а6000. Мирорлес, са заменљивим објективом. Има фантастичан исо, па су ноћне фотографије прилично добре. Има већ за 600 евра са кит објективом, на купујем продајем, док је у радњи доста скупљи. И овде имаш 2 године гаранцију. Још једна добра ствар код њега, можеш да ставиш било чији објектив, само купиш адаптер. Оно што се мени свиђа код њега, то је што могу да га ставим у џеп :D

Подели на овим сајтовима

@@Рапсоди,

Сони а6000. Мирорлес, са заменљивим објективом. Има фантастичан исо, па су ноћне фотографије прилично добре. Има већ за 600 евра са кит објективом, на купујем продајем, док је у радњи доста скупљи. И овде имаш 2 године гаранцију. Још једна добра ствар код њега, можеш да ставиш било чији објектив, само купиш адаптер. Оно што се мени свиђа код њега, то је што могу да га ставим у џеп :D

600е  :0222_shocked: имаш ли нешто добро за 200е 

Подели на овим сајтовима

@@Рапсоди,

Има половних дслр :) Мени је на памет падао Никон д90. Има већ од 250 евра, са мало окидања, али без објектива. Можеш наћи и Кенон, такође полован, али ту не знам који би одговарао, јер сви моји користе Никон, па сам и ја гледао у том правцу. Објективе можеш исто наћи на купујем продајем, половне, за неких 100 и више евра, све зависи од квалитета :)

Мени би и тај д90 био добар и могао бих одмах да га купим, али сам се ипак одлучио за тај сони. Док ја скупим паре, вероватно ће већ изаћи нови модел, па ће овоме пасти цена :)

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

12662423_1672667546322403_38912017532717

Hristos i djakon
Christ and deacon
#orthodox #pravoslavlje

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...