Danijela Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Човек Жоја, Плутон, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Плутон, Човек Жоја, Фидер and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Miroslave slike su ti odlicne, a gde je to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Miroslave, slike ti se ne vide. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Vidimooo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Е па са постимаге сам линковао, не знам до чега је. Мислим, ја их видим, не знам да ли други виде. Ни ја не видим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Е па са постимаге сам линковао, не знам до чега је. Мислим, ја их видим, не знам да ли други виде. Ni ja ne vidim. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Kako ne vidite? Sabac u brojkama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Е па са постимаге сам линковао, не знам до чега је. Мислим, ја их видим, не знам да ли други виде. Не можеш тако да линкујеш. Да би се слика видела на форуму, унутар [img][/img] кода мора да буде директан линк ка фајлу слике. Твоји линкови су ка страници на којој је слика хостована, а не ка самој слици. Узгред, добар си сервис изабрао. Човек Жоја, Плутон and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Гле, ја сам ишао на copy image address, за прву фотку то је http://s12.postimg.org/bx61dxte4/25122015879.jpg, а линк ка страници је http://postimg.org/image/4h6rs55op/. Сад стварно не знам у чему је фора... Вид' стварно. http://s30.postimg.org/i9hlnfeio/25122015879.jpg Али линк и даље преусмерава ка web страници. Мислим да су то урадили да би спречили директно убацивање слике на друге стране јер им то оптерећује сервер. Мене више буни зашто неки виде слике, а неки (укључујући мене) не. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Плутон, Sofija_, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Човек Жоја, Плутон, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Срђан Ранђеловић, drvce, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Човек Жоја, Срђан Ранђеловић, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Sofija_, drvce, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука