Данче* Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 #Dunav #Zemun Juanito, Снежана, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 #Zemunski_kej Juanito, Рапсоди, Срђан Ранђеловић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 #Nikolajevska_crkva #Zemun Драшко, Фидер, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Vesna Milovic, Драшко, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Неко чудовиште вреба у ноћи... Рапсоди, drvce, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Неко чудовиште вреба у ноћи... А реко сам drvcetu да мање пије! GeniusAtWork, Плутон, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Срђан Ранђеловић, Плутон, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Плутон, GeniusAtWork, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 maaagla svuuudaaa.... toliko gusta da se vidi i ispred kamere maslacak pred kraj decembra! 21.12.2015. Плутон, Срђан Ранђеловић, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 Sanja Т., Vesna Milovic, Плутон and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Срђан Ранђеловић, drvce, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 "On a dark desert highway, cool wind in my hair..." Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Rimokatolicka crkva Krista KraljaRoman catolic Church of Christ the King#crkva #catholic #catedral Срђан Ранђеловић, Драшко, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Од моје другарице син, написао писмо Деда Мразу и ставио испод јелке. Плутон, drvce, Vesna Milovic and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Плутон, Срђан Ранђеловић, Pancakes and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука