Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 GeniusAtWork, Bashful Anna, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Човек Жоја, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Плутон, Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 #kajmakcalan #firstworldwar #serbiangenerals Рапсоди, Neša_, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Драшко, Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Иван ♪♫, Човек Жоја, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Иван ♪♫, Лапис Лазули, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Јесен, јесен, е па шта је... Иван ♪♫, ivanaika, Несташна and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. GeniusAtWork and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. О, фала, фалааа Ево још пар комада за све који воле јесење боје: Иван ♪♫, Данче*, Драшко and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Lepo. Meni svo lisce pobeglo dok sam se nakanila da ga slikam Neša_, GeniusAtWork and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 GeniusAtWork, Neša_, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Лапис Лазули, GeniusAtWork, Juanito and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Данче*, Иоанна, Bashful Anna and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Човек Жоја, GeniusAtWork, Neša_ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука