Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Bashful Anna, Плутон, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 #kajmakcalan #firstworldwar #serbiangenerals ivanaika, Човек Жоја, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Kaludjerovic Sreten, Драшко, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Иван ♪♫, GeniusAtWork, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Плутон, Иван ♪♫, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Јесен, јесен, е па шта је... Снежана, Maslacak_, Биљана and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. Sanja Т. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. О, фала, фалааа Ево још пар комада за све који воле јесење боје: Данче*, Sanja Т., Плутон and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Lepo. Meni svo lisce pobeglo dok sam se nakanila da ga slikam Neša_, Иван ♪♫ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 GeniusAtWork, Снежана, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Плутон, Juanito, GeniusAtWork and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Плутон, Човек Жоја, Neša_ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Neša_, Снежана, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука