Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 #pinkrose #drops Bashful Anna, Juanito and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 #messageofbalance "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 #catonsunnyside Bashful Anna and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 Beograd ivanaika, Човек Жоја, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 ivanaika, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 Beograd Сликано негде из Чумића или неке зграде Теразија? сам погодио бар приближно мозгао сам "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 18, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2015 Nije baš od danas al' tu je, pre 10-15 dana. Било је топло тај дан, имаш сандале? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Сликано негде из Чумића или неке зграде Теразија? сам погодио бар приближно мозгао сам Sa prozora jedne zgrade sa Terazija al koja gleda i na Cumic. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 Kaludjerovic Sreten, Juanito, Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 21, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2015 #mint #tangerine ivanaika, Kaludjerovic Sreten, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 22, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2015 Soldier down! Плутон and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 22, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2015 Soldier up! Soldier down! #street #bw #belgrade Срђан Ранђеловић, Плутон, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Juanito, Плутон, Снежана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Sanja Т., GeniusAtWork, ivanaika and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 23, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2015 Драшко, Снежана, GeniusAtWork and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука