Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ненад Р., Иоанна, Натан and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ненад Р., Лидија Миленковић, Срђан Ранђеловић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди која је ово ријека, добије виртуелни пољубац. Срђан Ранђеловић, Плутон, Иоанна and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Kaludjerovic Sreten, Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 @@Биљана, Дрина, молим лепо, ћао, здраво! Пива? Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 @@Биљана, Дрина, молим лепо, ћао, здраво! Пива? Јој није, али теби ћу свакако упутити пољубац Дуња је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Косметске жртве 1998-2000 Kaludjerovic Sreten and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди која је ово ријека, добије виртуелни пољубац. Само сам у једно сигуран , а то је да није Морава .То сам вероватно погодио , боље ишта него ништа . Зар не? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Vrbas. Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди која је ово река - погодио је. :-) Срђан Ранђеловић, Дуња, Иоанна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди температуру воде и пронађе паче што се брчка у води - нека јави. :-Д Срђан Ранђеловић, Плутон, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погодии, ко погодии... :-))) Ај, нема везе, досадан сам више. П.С. Овде је неко друго паче, није оно исто, да се зна. ХД Човек Жоја, Лидија Миленковић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Јој није И Н Т Р И Г А "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ко погоди која је ово река - погодио је. :-) :1503348ufz3z4yl5d: Колико слова има име реке и које је прво? Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука