Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Juanito, Јелина, Иоанна and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Дуња, Kaludjerovic Sreten, Ненад Р. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди која је ово ријека, добије виртуелни пољубац. Ненад Р., Иван Ивковић, Лидија Миленковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 GeniusAtWork, Иоанна, Juanito and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Јелина, Иоанна, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 @@Биљана, Дрина, молим лепо, ћао, здраво! Пива? Биљана, Kaludjerovic Sreten and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 @@Биљана, Дрина, молим лепо, ћао, здраво! Пива? Јој није, али теби ћу свакако упутити пољубац Дуња је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Косметске жртве 1998-2000 Срђан Ранђеловић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди која је ово ријека, добије виртуелни пољубац. Само сам у једно сигуран , а то је да није Морава .То сам вероватно погодио , боље ишта него ништа . Зар не? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Vrbas. Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди која је ово река - погодио је. :-) Дуња, Срђан Ранђеловић, Иоанна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погоди температуру воде и пронађе паче што се брчка у води - нека јави. :-Д Срђан Ранђеловић, Лидија Миленковић, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Ко погодии, ко погодии... :-))) Ај, нема везе, досадан сам више. П.С. Овде је неко друго паче, није оно исто, да се зна. ХД Човек Жоја, Срђан Ранђеловић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Јој није И Н Т Р И Г А "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ко погоди која је ово река - погодио је. :-) :1503348ufz3z4yl5d: Колико слова има име реке и које је прво? Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука