Juanito Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Биљана, Данче*, Ненад Р. and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Претпостављам ханумица?Него... Гледам ти у ноге, подсећају ме на моје... Па се питам да ли се и ти некад (као ја) упиташ гледајући своје ноге: шта онако лепа бића (жене) виде у нама? Жика, ИгорМ and ivona је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Него... Гледам ти у ноге, подсећају ме на моје... Па се питам да ли се и ти некад (као ја) упиташ гледајући своје ноге: шта онако лепа бића (жене) виде у нама? Шта знам, није се никад жалила на ноге, чак напротив. Али ја ти не могу о томе ништа рећи јер су ми сви мушкарци ружни, укључујући и мене. Никада не могу да похватам ко је женама "добар фрајер". Јанко and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јун 10, 2015 Пријави Подели Написано Јун 10, 2015 Шта знам, није се никад жалила на ноге, чак напротив. Али ја ти не могу о томе ништа рећи јер су ми сви мушкарци ружни, укључујући и мене. Никада не могу да похватам ко је женама "добар фрајер". То ти причам... Сад ми лакше, нисам сам. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Срђан Ранђеловић, Плутон, Човек Жоја and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Јун 12, 2015 Пријави Подели Написано Јун 12, 2015 Војвода7, verum est in beer, Juanito and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Манастир Ћелије цела природа одише молитвама оца Тадеја... али бесплатан хост сервер фотографију произвољно изротира због величине па мора нажалост преко Thumbnail GeniusAtWork, Срђан Ранђеловић, Иван Ивковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Манастир Ћелије Зар није Витовница? Ја сам одатле 10ак километара. Следећи пут кад долазите могу да вам се придружим па да одемо и до Горњака или тако нешто... ivona је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 Зар није Витовница? Ја сам одатле 10ак километара. Следећи пут кад долазите могу да вам се придружим па да одемо и до Горњака или тако нешто... jeste Ivane odlepila sam, da znaš da hoću, za jedan dan smo obišli nekoliko manastira u okolini, a izgleda mi je manastir Ćelije u glavi zbog svetog Justina Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Иван Ивковић, Срђан Ранђеловић, Иоанна and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Олимп, GeniusAtWork, Иван Ивковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Срђан Ранђеловић, GeniusAtWork, Данче* and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Срђан Ранђеловић, GeniusAtWork, Човек Жоја and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Иоанна, Иван Ивковић, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Данче*, Иоанна, ivona and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука