Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

18ey5u.jpg

Претпостављам ханумица?

Него... Гледам ти у ноге, подсећају ме на моје... Па се питам да ли се и ти некад (као ја) упиташ гледајући своје ноге: шта онако лепа бића (жене) виде у нама?

;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Него... Гледам ти у ноге, подсећају ме на моје... Па се питам да ли се и ти некад (као ја) упиташ гледајући своје ноге: шта онако лепа бића (жене) виде у нама?

;)

Шта знам, није се никад жалила на ноге, чак напротив. :) Али ја ти не могу о томе ништа рећи јер су ми сви мушкарци ружни, укључујући и мене. :D Никада не могу да похватам ко је женама "добар фрајер". :)

Подели на овим сајтовима

Шта знам, није се никад жалила на ноге, чак напротив. :) Али ја ти не могу о томе ништа рећи јер су ми сви мушкарци ружни, укључујући и мене. :D Никада не могу да похватам ко је женама "добар фрајер". :)

То ти причам... Сад ми лакше, нисам сам. :)))
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Манастир Ћелије

цела природа одише молитвама оца Тадеја...

али бесплатан хост сервер фотографију произвољно изротира због величине :( па мора нажалост преко Thumbnail

20141019_154349.jpg

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

Манастир Ћелије

Зар није Витовница? Ја сам одатле 10ак километара. Следећи пут кад долазите могу да вам се придружим па да одемо и до Горњака или тако нешто...

• Волим 1

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Зар није Витовница? Ја сам одатле 10ак километара. Следећи пут кад долазите могу да вам се придружим па да одемо и до Горњака или тако нешто...

jeste Ivane odlepila sam, da znaš da hoću, za jedan dan smo obišli nekoliko manastira u okolini, a izgleda mi je manastir Ćelije u glavi zbog svetog Justina 

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...