Juanito Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Квалитет је очајан, нисам имао алат при руци, али је сцена била врх. Драшко, Sanja Т., Ненад Р. and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Без обзира на квалитет , слика је занимљива. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Квалитет је очајан, нисам имао алат при руци, али је сцена била врх. У мом крају, тачније у близини баш си добар моменат уватио GeniusAtWork, Рада.., Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 У мом крају, тачније у близини баш си добар моменат уватио Птице су сјајне (не само галебови), одмарају и очи и душу. Али је тај део генерално баш запуштен и депересиван... Него, Драле, што не рече раније да живиш близу ХААРПА? Зато ти 'нако добро свираш. pahulja, Kaludjerovic Sreten, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Него, Драле, што не рече раније да живиш близу ХААРПА? :.mislise. Хаарп велиш?Куку, а видим ја нешто .... GeniusAtWork, Juanito, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Deki992, Олимп, GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Олимп, Juanito, Рада.. and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 3, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2015 Ovom ulicom prođem bar pet puta dnevno hehe lepa slika Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 @@pahulja, Хвала pahulja је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica Данче*, Иоанна, pahulja and 18 осталих је реаговао/ла на ово 21 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Jaoooo divna jeee, tako volim da posmatram ptičice opušta me .. Divan momenat si uhvatila :oke: Amina, Sanja Т., Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Nica... Vesna Milovic, Данче*, Човек Жоја and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica Сјајна је. Погледај како држи крило, као да ти позира Amina and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica Којим телефоном је ово сликано? Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Note 4, Huanito Олимп, Sanja Т. and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука