Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Без обзира на квалитет , слика је занимљива.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Квалитет је очајан, нисам имао алат при руци, али је сцена била врх.

2u89hme.jpg

У мом крају, тачније у близини

баш си добар моменат уватио :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

У мом крају, тачније у близини

баш си добар моменат уватио :)

Птице су сјајне (не само галебови), одмарају и очи и душу. Али је тај део генерално баш запуштен и депересиван...

Него, Драле, што не рече раније да живиш близу ХААРПА? Зато ти 'нако добро свираш.  :)))

Подели на овим сајтовима

Него, Драле, што не рече раније да живиш близу ХААРПА?
:.mislise. Хаарп велиш?

Куку, а видим ја нешто .... :))) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica :)

dsc44536.jpg

Подели на овим сајтовима

Jaoooo divna jeee, tako volim da posmatram ptičice opušta me .. Divan momenat si uhvatila :oke:

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica :)

dsc44536.jpg

Сјајна је. Погледај како држи крило, као да ти позира ;)

Подели на овим сајтовима

dsc44536.jpg

Којим телефоном је ово сликано?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...