Иоанна Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 @Рада Divna je maca Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Рада.. and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Иван Ивковић, Vesna Milovic, verum est in beer and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Иоанна, verum est in beer, Рада.. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Magla.... Ненад Р., verum est in beer, Снежана and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Sanja Т., Срђан Ранђеловић, Плутон and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Рада.., Саша од Москве, Лидија Миленковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Иоанна, verum est in beer, Саша од Москве and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Кад гледам Јоанине слике, само чекам одакле ће да искоче неке виле или тако нешто. Рада.., Иоанна, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Ах, новосадисткиње... Срђан Ранђеловић and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Кад гледам Јоанине слике, само чекам одакле ће да искоче неке виле или тако нешто. U Rusiji se može šta god sresti - zemlja iz bajke Отправлено с моего iPad используя Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 U Rusiji se može šta god sresti - zemlja iz bajke Отправлено с моего iPad используя Tapatalk Има свакаквих створења у бајкама... feeble, Grizzly Adams, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Nemam ljubimca, planiram tek u maju da uzmem neko kučence mešanca a ova luckasta maca se doselila sama u moje dvorište. Nisam nikad imala mačku i nisam neka ljubiteljka mačaka......ma ko mene šta pita....rešila je da me pridobije Glasamo da usvojiš mačku Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Плутон, verum est in beer, Никола Поповић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Glasamo da usvojiš mačku Belo jeste, mleko nije ....kako to ? Odomaćila se skroz , verovatno je nekad neko od dece dresirao (gde je pre bila ne znam ),vidim da se pozdravlja sa desnom šapicom kao pas U početku me tako dva, tri puta iznenadila ,uspravi se pa pruži šapicu GeniusAtWork, Плутон, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Belo jeste, mleko nije ....kako to ? Odomaćila se skroz , verovatno je nekad neko od dece dresirao (gde je pre bila ne znam ),vidim da se pozdravlja sa desnom šapicom kao pas U početku me tako dva, tri puta iznenadila ,uspravi se pa pruži šapicu Lepotica Kako se zove кошка ? Отправлено с моего iPad используя Tapatalk Тања1 and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Lepotica Kako se zove кошка ? Отправлено с моего iPad используя Tapatalk Ne zove se, sama dođe Možeš joj dati ime ako imaš predlog . ivanaika, Иоанна and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука