Богдан_ Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 И бела Атина... GeniusAtWork, Иван Ивковић, verum est in beer and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 @Иван Ивковић Брате, где си ухватио оне пределе? Одмара ми очи. Едит: Кад се попнете до Партенона и кад погледате град унаоколо... Атина је прави Београд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Брате, где си ухватио оне пределе? Одмара ми очи. То су ти Хомољске планине, недалеко од мог села. Ово је било путешествије на Мали Вукан. Sanja Т., GeniusAtWork, nana and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Баш си поставио прелепе слике Иване , свака част. Богдан_, GeniusAtWork and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Драго ми је да вам се допадају. Имам их још самo нисам све поставио у галерију. Ево неколико снимака са Јежевца. Натан, Богдан_, Sanja Т. and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Значи тамо идемо кад банем? Били смо тамо џипом. Имаш неку зимску? Треба наћи те хиљаде слика, све сам то имао на цд-овима, разделио... Многи ми нису ни вратили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Значи тамо идемо кад банем? Били смо тамо џипом. Имаш неку зимску? Треба наћи те хиљаде слика, све сам то имао на цд-овима, разделио... Многи ми нису ни вратили. Хаха, наравно! Немам зимских а доста тога нисам ни усликао. Оставио сам као инспирацију да одем опет. Другар ми рече да је најбоље проћи планином зими. Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 nana, ivanaika, Саша од Москве and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Манастир Студеница verum est in beer, Плутон, Богдан_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Ивке, Дани, баците још неку... А ова је сликана негде око Сјенице. Пештер. Слика је била од 13мб, али сам је смањио. Sanja Т., -Владимир-, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Ивке, Дани, баците још неку... Ево још и ова за данас. Видећу да претражим по архиви. Има у мојој галерији још понешто занимљиво па у међувремену баци поглед тамо ако већ ниси. Лапис Лазули, Данче*, Богдан_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Потопљена црква Св.Никола у Мавровском Језеру-Македонија. Рада.., Саша од Москве, Иоанна and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Потопљена црква Св.Никола у Мавровском Језеру-Македонија. Добар кадар ал' штета за цркву... (-_-) Богдан_ је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2014 Добар кадар ал' штета за цркву... (-_-) Када се вода повуће пошто је језеро вештачко, унутар црква није толико оштећена а годинама је под водом. GeniusAtWork, Иван Ивковић and Богдан_ је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2014 Мозгалица by Ultras035 verum est in beer, Богдан_, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука