Богдан_ Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Лаки позер, као да каже "Сликајте ме". Чини ми се да је ово било у Сремским Карловцима... Juanito, Олимп, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 verum est in beer, Плутон, Богдан_ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Isplakah se od smeha. Anti Palma Crew, GeniusAtWork, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Геније, у оба случаја је десно, ал не знам да ли је свесно. GeniusAtWork and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Данас сам био у обилазак свог пчелињака и узгред сликао јесење пезаже . Плутон, Данче*, Иван Ивковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Птичије гнездо на врху . Плутон, GeniusAtWork, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 -Владимир-, Богдан_, verum est in beer and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Печурке by Ultras035 Сликано у Левчу... Клик за већу слику Николa, Богдан_, verum est in beer and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Дуња, Саша од Москве, Богдан_ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Слађан Рашић Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Љубав! Богдан_, ivanaika, Данче* and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Храм Светих безсребреника и чудотвораца Козме и Дамјана Anti Palma Crew, feeble, GeniusAtWork and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Храм Светих безсребреника и чудотвораца Козме и Дамјана Gde je ovo? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 A u daljini svodovi Zice .... Драшко, Плутон, Данче* and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Gde je ovo? У кругу Клиничког центра Србије. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Богдан_, Данче*, Дуња and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука