Jump to content

Шта би сами себи поручили...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

"Anđele Božiji, Čuvaru moj sveti, koji si mi od Boga dat kao zaštitnik, prosveti me danas i sačuvaj od svakog zla, ka dobrim delima uputi i na put spasenja upravi me. Amin.  "

:)

Подели на овим сајтовима

ne udaljuj se od Gospoda....zadrzi ga sto duze u sebi.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sve ti je rečeno, još više ti je dato... Ajd sad, zapni malo i ti :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

" Htela bih dа volim Gospode. Sаma sаm, а htela bih dа nаs je dvoje. Govorim, а nemа nikog dа me slušа. Živim, а nemа nikog dа uzbere moj život. Zаšto sаm toliko bogata, kаd nemаm kogа dа obogаtim? Htela bih dа volim, Gospode.
- Čuj me kćeri! Umiri se - onog kojeg trаžiš nа putu je k tebi. Čekаj dа on pokrаj tebe prođe. Tvoje srce stvorio sаm zа njegovo. Njegovo srce stvorio sаm zа tvoje. Čuvаj sebe zа njega kаo što i on čuvа sebe zа tebe. Jа vаs čuvаm jedno zа drugo.
Nemа više nаčinа nа koje se može voleti; voleti uvek, u stvаri, znаči ostаviti sebe i poći drugimа ...
Voleti - znаči zаborаviti sebe rаdi drugogа, umreti zа sebe dа bi se živelo zа drugog. Voleti, ponekаd je to bolno jer, zаpаmti dobro: voleti znаči rаspinjаti sebe zа drugog. Amin! "  

( Bože, teško mi je . Imaš ti sigurno pametnija posla od jednog Srdašceta gde treba i valja biti, ali eto ja nemam kud, do tebe jednog kome da se isplačem...Usliši ovo usamljeno srce.   ) 

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2014. at 13:10, Srdasce рече

" Htela bih dа volim Gospode. Sаma sаm, а htela bih dа nаs je dvoje. Govorim, а nemа nikog dа me slušа. Živim, а nemа nikog dа uzbere moj život. Zаšto sаm toliko bogta, kаd nemаm kogа dа obogаtim? Htela bih dа volim, Gospode.

- Čuj me sine! Umiri se - onog kojeg trаžiš nа putu je k tebi. Čekаj dа on pokrаj tebe prođe. Tvoje srce stvorio sаm zа njegovo. Njegovo srce stvorio sаm zа tvoje. Čuvаj sebe zа njega kаo što i on čuvа sebe zа tebe. Jа vаs čuvаm jedno zа drugo.

Nemа više nаčinа nа koje se može voleti; voleti uvek, u stvаri, znаči ostаviti sebe i poći drugimа ...

Voleti - znаči zаborаviti sebe rаdi drugogа, umreti zа sebe dа bi se živelo zа drugog. Voleti, ponekаd je to bolno jer, zаpаmti dobro: voleti znаči rаspinjаti sebe zа drugog. Amin! "  

( Bože, teško mi je . Imaš ti sigurno pametnija posla od jednog Srdašceta gde treba i valja biti, ali eto ja nemam kud, do tebe jednog kome da se isplačem...Usliši ovo usamljeno srce.   ) 

Baš kao što piše!!  :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2014. at 10:24, Даниела Данче рече

1600214_660074357372698_1661177867_n.jpggirl_smiley

0503_music срећно сестро! да се остваре најлепше жеље, да те прати весеље!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2014. at 11:14, Драшко рече

0503_music срећно сестро! да се остваре најлепше жеље, да те прати весеље!

amin-nas   :hvala: брате! 0501_music

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Možeš ti sve šta hoćeš - kada hoćeš. A kada nećeš...onda nećeš.

Vidiš, možda je sve samo subjektivan osećaj. Jedan deo, sigurno jeste, drugi je sasvim realan.

Znači, ipak - pola je pola. I to je nešto. Ode ti meni, u drugu lepu krajnost. Ista si "luda" ostala, u nekim momentima, tačno vidim po tbi. Po momentima kako gledaš ljude, po načinu mišljenja. Po onome kada izvališ, šta ne bi rekao svako a u prostoriji je dobar deo pomilio isto a samo ti bubnula, a ha, ha. To rade samo deca i stari. To ne spadaš ni u jednu kategoriju, koliko ja znam... Dakle?!  :)

Znači, ipak se ti meni  - ne daš. Više manje - ustaješ, padaš...ali i dalje...kucaš.

Da li je novi pravac, smer ili je tebi samo dosadilo, ili si zaista naučila...šta je, biće tužno, a ? Priznaj.

Jednog dana, otvrriće se. Volela bih da mogu znati, odmah, a ne mogu. 

Kao dete, puškicu bi. Da malo provrdaš, da se prošvercaš  a znaš da ne može.

Znam da ne može. Kako ne bih znala...

Ja uvek znam, šta ne trebam da znam. A šta sam odavno trebala..tu me ni grama..nema.

Zato sam tu...gde jesam.

Moraš se sebi "nasmejati". (Nije pohvalno, džaba ti je taj vragolasti kez, na usnama. )

Ne umeju to svi.

:)

Подели на овим сајтовима

Шпагете ала карбонара, лав пиво

И неку салату

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...