pahulja Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Dođi sebi, dok još imaš kome.. Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Milice sine, idi radi nesto pametnoooo! Kaludjerovic Sreten, Viikica, Samo Ana and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Изненади друге мало...немој да дајеш своје мишљење. Samo Ana, Рапсоди, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Да треба још више да радим на себи , јер има још много тога да поправим. ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Da ne brinem o neuspesima. ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 22, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2015 Idi spavaj. ivanaika, pahulja and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 http://wwwawesomequotes.blogspot.com/2013/10/always-pray-to-have-eyes-that-see-best.html JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Стрпљен - спашен! Viikica and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Жено Божија, ради нешто. Немој само играти игрице. ivanaika је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 napred momcino sa vjerom sve je moguce ostvariti Zero, ivanaika and Viikica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Zero, Лидија Миленковић, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Joj, drž, ne daj, ajde... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 ajd ne slini...to je ono od onomad Zero and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 JESSY, Рапсоди, Јелена011 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Pametan čovek uči na greškama, glup ih ponavlja. Pa ti vidi šta ćeš. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука