Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Молим Вас да ми одговорите, да ли  је ово исправан начин за слање из Аустралије, јер бих желио да објавим на фејсбуку моје парохије?

SWIFT: DBDBRSBG

BANKA INTESA AD BEOGRAD

MILENTIJA POPOVICA 7B

11070 BEOGRAD

REPUBLIC OF SERBIJA,

IBAN : RS35160583020001372866

SRETEN LAZAREVIC

GLAVNA 138,

RUMA SERBIA

Јесте оче, исправни су подаци. То су инструкције које сам добио у банци. Хвала Вам.

Подели на овим сајтовима

МОГУ И ОВИ ПОДАЦИ, ИСКУСТВО ЈЕ ДА У НЕКОЈ ЗЕМЉИ СЕ ЛАКШЕ УПЛАТИ НА ЈЕДАН А У ДРУГОЈ НА ДРУГИ РАЧУН :

ABA: 021000021 CHIPS

UID: 278422

CHASUS33 - JPMorgan Chase Bank NA    

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN   RS35330123020140122369

SRETEN LAZAREVIC

GLAVNA 138

Ruma

Srbija

Подели на овим сајтовима

To ja tako tužno.... Lijek postoji ali treba novac za njega. Zašto u današnjem vremenu novac ima toliku ulogu? Zašto taj nesretni novac stvara ovakvu tugu i probleme? Nikada neću naći odgovor na ovo pitanje. Zašto su ti papiri i kovanice toliko važni?

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

• Гости

APEL: Pomozimo Bojanu da izleči leukemiju

Društvo,

06:11, 30.05.2013. Bojanu potrebno 138.000 evra za transplantaciju koštane srži, koja treba da se uradi na klinici u Nemačkojbojan-lekic-akutna-leukemija-pomoc-sms-h

BEOGRAD - Jedna poruka dnevno mnogo znači.

Svi koji žele da pomognu Bojanu Lekiću (24) iz Šapca, koji boluje od akutne leukemije, to mogu učiniti slanjem poruke na broj 3826. Ovaj broj aktiviran je juče i važi za sve mobilne mreže, a cena poruke iznosi 100 dinara. Podsetimo, Kurir je pisao da je Bojanu potrebno 138.000 evra za transplantaciju koštane srži, koja treba da se uradi na klinici u Nemačkoj. Pošto Bojan nema brata ni sestru, potrebna mu je koštana srž od nesrodnog donora, koga će mu lekari naći pošto mladićeva porodica uplati potreban novac. Pored SMS, svi ljudi mogu uplatiti novac i na žiro račun banke Inteza 160-5700101019489-85, na ime Bojanove majke Olivere Lekić Mijatović.

(D. T.)

Izvor

Подели на овим сајтовима

Da li to znači da se mogu slati poruke i iz Republike Srpske?

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Број је само за Телеком кориснике, односно МТС мрежу, Теленор и ВИП се још нису придружили. Због тога можда не могу да изврше уплату преко СМС-а

Да, не може и ја сам пробала са 063, може само мтс.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Анимирајте ваше пријатеље, свештенике, људе из Цркве. Сигуран сам да можемо сви заједно много да учинимо. 

Подели на овим сајтовима

Анимирајте ваше пријатеље, свештенике, људе из Цркве. Сигуран сам да можемо сви заједно много да учинимо. 

Потрудићу се оче. Свако добро! Одличан је сајт.

Подели на овим сајтовима

На рачуну у Комерцијалној банци: 1.460.000,00 динара (уплатнице - дељене по Срему, око 80.000 уплатница) - још пристижу уплате,   у банци Intesa 370.000,00 динара, на рачун девизни банке  Intesa: 800,00 е, разна правна и физичка лица лично (новац је депонован на рачун) : 6.500,00 е. Новац од SMS порука још није стигао на наш рачун - на рачуну оператера је и за неки дан ће бити уплаћен новац који сте већ уплаћивали. УКУПНО ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЈУ: 1.830.000,00 ДИНАРА И 7.300,00 ЕУРА - ТРАНСПЛАНТАЦИЈА КОШТА УКУПНО 96.512,04 ЕУРА.

Новац раније прикупљен и уплаћен за лечење 60.266,00 eura.

Подели на овим сајтовима

Ако је могуће да се ово "окачи" и на нашим странама на фејсбуку...

Унапред хвала...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Због хитности и немогућности даљег одлагања трансплантације коштане сржи извршена је позајмица и уплаћена су новчана средства за даље лечење оца Владимира. Докторка Надежда која води лечење оца Владимира саветовала је што хитнију реакцију и уплату новца како би се извршила интервенција. Прикупљено је укупно 4.208.000,00 динара и 6.100,00 е за трансплантацију, преостаје за враћање 55.000,00 е.       

Отац Владимир Живковић упућен је на лечење у Немачку крајем фебруара месеца услед обољења од акутне мијелидне леукемије. Обављена су два циклуса хемотерапије која на жалост нису дала жељене резултате, обезбеђен је и несродни давалац коштане сржи и данас, 07. јуна трансплантација је извршена. За дванаест дана биће извршена анализа која ће показати реакцију организма на нову коштану срж. 

За хемотерапије и обезбеђивање услова трансплантације утрошено је 60.550,00 е, а за трансплантацију уплаћено је 96.550,00 е. Прикупљено је за трансплантацију 4.208.000,00 динара и 6.100,00

е, акција прикупљања новца наставља се ради враћања преосталог дела позајмице који износи 55.000,00 е. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...