Срђан К. Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Потребно је прикупити још 97.000,00 еура. За четири недеље треба уплатити за трансплантацију. Hvala, oce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 9, 2013 Пријави Подели Написано Април 9, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Mozete li molima vas ako vam nije tesko da mi ostavite podatke kako iz Rusije da se izvrsi upalta u rubljama, ovde postoji Banka Inteza, ali bih da budem sigurna kako se vrsi uplata odavde. Свештеник Сретен је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ево како брат Драги написа, то су инструкције за све валуте, хвала за све који добро желе и добро чине. Срдачан поздрав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Oce Sretene kako ide ova akcija, ima li nade da se prikupi potrebna suma? Da li ima nekih ideja kako bi jos mogla da se prosiri akcija...? Свештеник Сретен је реаговао/ла на ово 1 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Oce Sretene kako ide ova akcija, ima li nade da se prikupi potrebna suma? Da li ima nekih ideja kako bi jos mogla da se prosiri akcija...? Акција иде полако, наде има, а идеја има - још само да успемо да их остваримо, даће Бог. Тражимо још прилика да укључимо нове људе у акцију. emilija and Dragi је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Потребни су нам волонтери на територији Епархије сремске за дељење уплатнице за прикупљање новчаних средстава за лечење оца Владимира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Тек сам сада при неким парама. Хајде да поновите најбољу опцију за уплату из Београда. Којим начином, који жиро рачун, итсл? Свештеник Сретен је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Потребни су нам волонтери на територији Епархије сремске за дељење уплатнице за прикупљање новчаних средстава за лечење оца Владимира. Оче, да ли сте успели да нађете волонтере? Ако администрација форума дозволи, ја имам једну идеју. У случају да нисте нашли, да се направи посебна тема која би била подељена на фејсбук страницама у којој би писало да се траже волонтери. Тако је највећа вероватноћа да ће се неко јавити. Свештеник Сретен је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Тек сам сада при неким парама. Хајде да поновите најбољу опцију за уплату из Београда. Којим начином, који жиро рачун, итсл? Динарски рачун на име Сретен Лазаревић, а за лечење оца Владимира, у питању је Комерцијална банка, број рачуна је 205-9011005008373-28 - без позива на број, уколико уплатите у овој банци нема провизије. Срдачан поздрав, и хвала Вам. Silence and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Оче, да ли сте успели да нађете волонтере? Ако администрација форума дозволи, ја имам једну идеју. У случају да нисте нашли, да се направи посебна тема која би била подељена на фејсбук страницама у којој би писало да се траже волонтери. Тако је највећа вероватноћа да ће се неко јавити. Немамо још увек довољно људи, покушавамо са поштама и другим установама које би можда могле уз своје пошиљке достављати и уплатнице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Како је оцу Владимиру? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Презвитер Дарко Јелић Написано Април 29, 2013 Пријави Подели Написано Април 29, 2013 Kako napreduje lecenje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Свештеник Сретен Написано Април 30, 2013 Пријави Подели Написано Април 30, 2013 Отац Владимир тренунто је отпуштен из Болнице, налази се у Немачкој у ишчекивању одређивања датума за трансплантацију. Поново ће бити примљен на клинику 07. маја, но оно што је тренутно важно јесте да немамо новац за трансплантацију, а потребно је 97.000,00 е. Свима се извињавам на паузи у објављивању, имао сам проблеме са интернетом. Сваки тренутак гледам да употребим за ову акцију, одштампали смо 100.000 уплатница, један део (9000) уплатница већ је упућен преко Васкршњег броја Православља а остало упућено на домаћинства у местима Епархије сремске. До сада је прикупљено и утрошено преко 60.000,00 еура за лечење оца Владимира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука