Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mozete li molima vas ako vam nije tesko da mi ostavite podatke kako iz Rusije da se izvrsi upalta u rubljama, ovde postoji Banka Inteza, ali bih da budem sigurna  kako se vrsi uplata odavde.

Подели на овим сајтовима

Ево како брат Драги написа, то су инструкције за све валуте, хвала за све који добро желе и добро чине.  

Срдачан поздрав.

Подели на овим сајтовима

Oce Sretene kako ide ova akcija, ima li nade da se prikupi potrebna suma? Da li ima nekih ideja kako bi jos mogla da se prosiri akcija...?

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

Oce Sretene kako ide ova akcija, ima li nade da se prikupi potrebna suma? Da li ima nekih ideja kako bi jos mogla da se prosiri akcija...?

Акција иде полако, наде има, а идеја има - још само да успемо да их остваримо, даће Бог. Тражимо још прилика да укључимо нове људе у акцију.

Подели на овим сајтовима

Потребни су нам волонтери на територији Епархије сремске за дељење уплатнице  за прикупљање новчаних средстава за лечење оца Владимира.

Подели на овим сајтовима

Тек сам сада при неким парама. Хајде да поновите најбољу опцију за уплату из Београда. Којим начином, који жиро рачун, итсл?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Потребни су нам волонтери на територији Епархије сремске за дељење уплатнице  за прикупљање новчаних средстава за лечење оца Владимира.

Оче, да ли сте успели да нађете волонтере? Ако администрација форума дозволи, ја имам једну идеју. У случају да нисте нашли, да се направи посебна тема која би била подељена на фејсбук страницама у којој би писало да се траже волонтери. Тако је највећа вероватноћа да ће се неко јавити.

Подели на овим сајтовима

Тек сам сада при неким парама. Хајде да поновите најбољу опцију за уплату из Београда. Којим начином, који жиро рачун, итсл?

Динарски рачун на име Сретен Лазаревић, а за лечење оца Владимира, у питању је Комерцијална банка, број рачуна је 205-9011005008373-28  - без позива на број, уколико уплатите у овој банци нема провизије.

Срдачан поздрав, и хвала Вам.

Подели на овим сајтовима

Оче, да ли сте успели да нађете волонтере? Ако администрација форума дозволи, ја имам једну идеју. У случају да нисте нашли, да се направи посебна тема која би била подељена на фејсбук страницама у којој би писало да се траже волонтери. Тако је највећа вероватноћа да ће се неко јавити.

Немамо још увек довољно људи, покушавамо са поштама и другим установама које би можда могле уз своје пошиљке достављати и уплатнице. 

Подели на овим сајтовима

Отац Владимир тренунто је отпуштен из Болнице, налази се у Немачкој у ишчекивању одређивања датума за трансплантацију. Поново ће бити примљен на клинику 07. маја, но оно што је тренутно важно јесте да немамо новац за трансплантацију, а потребно је 97.000,00 е. Свима се извињавам на паузи у објављивању, имао сам проблеме са интернетом. Сваки тренутак гледам да употребим за ову акцију, одштампали смо 100.000 уплатница, један део (9000) уплатница већ је упућен преко Васкршњег броја Православља а остало упућено на домаћинства у местима Епархије сремске. До сада је прикупљено и утрошено преко 60.000,00 еура за лечење оца Владимира. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...