Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мало имам проблема са подацима, неколико пута сам питао у Интези и добио само ове податке за уплату:

SWIFT: DBDBRSBG BANKA INTESA AD BEOGRAD MILENTIJA POPOVICA 7B 11070 BEOGRAD REPUBLIC OF SERBIJA,

IBAN : RS35160583020001372866 SRETEN LAZAREVIC GLAVNA 138, RUMA SERBIA

Сутра тражим инструкције за Америку и Азију, праштајте, мало службеници из Интезе потребују два до три пута исто питање изгледа, рекли су ми да су исти подаци из свих земаља.

Подели на овим сајтовима

УПЛАТЕ У ДИНАРИМА УКОЛИКО УПЛАЋУЈЕТЕ У БАНЦИ ИНТЕЗИ НЕМА ПРОВИЗИЈЕ,

УКОЛИКО УПЛАЋУЈЕТЕ НА ШАЛТЕРУ ДРУГЕ БАНКЕ ТАДА ИДЕ БРОЈ 160-1-73 А ПОЗИВ НА БРОЈ ЈЕ 58-102-0000095/1

на име: СРЕТЕН ЛАЗАРЕВИЋ сврха уплате: ЗА ЛЕЧЕЊЕ СВЕШТЕНИКА ВЛАДИМИРА ЖИВКОВИЋА

Подели на овим сајтовима

Јована Остојић има само 16 година, а већ је искусила тежину живота. Као дете је избегла из Приштине због ратних околности, а од своје друге године бори се са многобројним здравственим проблемима.

jovana-ostojic.jpg

Има дисфункцију бешике (неурогена бешика), зато је капацитет оба бубрега спао на само 50%, а она трпи константне болове у десном бубрегу. Постоји дупли систем бубрега са ектопичним ушћем, катетаризација на свака три сата је рађена пет година, а последица тога су сталне уринарне инфекције. Због дисфункције бешике задржава се течност у организму, услед чега долази и до надувавања комплетног абдомена.

Приликом покушаја да се оживе нерви бешике, дошло је до одузимање ногу. Дијагностиковани су и Mayer-Rokitansky синдром, colapsus, криза свести, због чега је упућена код психолога. Да ситуација буде још гора, има лумбалну сколиозу, катаракту и глауком, па јој је вид смањен на оба ока за по 50%. Јованини здравствени проблеми могу да се окончају ако се решавају приоритетним редоследом.

Најургентнији проблем тренутно је бешика, њена операција у Немачкој кошта 5,000 евра, а сваки проведени дан у болници је 750 евра, плус су потребни додатни медицински трошкови и трошкови пута. Уколико Јована не оде на операцију ускоро, функција уринарног тракта, конкретно бубрега, ће још више ослабити и јавиће се потреба за поновном катетаризацијом, а затим и дијализом која претходи трансплантацији бубрега. Јована се упркос свим тегобама и сталним јаким боловима труди да не посустане ни у школи.

Они који могу и желе да јој помогну да заувек заборави на осећај бола и оконча све проблеме, могу то да учине путем уплате на жиро рачун:

205-9001014294405-91
Комерцијална банка

Унапред се захваљујемо свим људима добре воље!

ПОШТО ИМА ПУНО ДОКУМЕНТАЦИЈЕ И ПРЕВЕЛИКА ЈЕ ДА БИХ ЈЕ UPLOAD-ОВАО НА ОВАЈ САЈТ, КОМЕ ЈЕ ПОТРЕБНА НЕКА СЕ ЈАВИ У БИЛО КОЈЕ ДОБА ДАНА НА:

e-mail: [email protected]
twitter: @sinzmaja
facebook: facebook.com/t1motijevic
telefon: 0637004640

"Бог има задњу реч"

Подели на овим сајтовима

МОлим Вас да поставите документацију да људи виде

Не могу да пошаљем на сајт, 36мбит велика, зато сам оставио контакт податке. :-/

Подели на овим сајтовима

Христос посреди нас о. Сретене!

Под наведеним SWIFT кодом и IBAN-ом локална банка овде у Америци није могла да пронађе уплатни девизни рачун код Интеза банке. Да ли је постирана информација за уплату из иностранства тачна? Бојим се да овдашњи чиновници у банци нису умели ваљано да убаце податке.

Јавите, Молим Вас, желео бих да уплата стигне што пре.

Уз молитве за излечење о. Владимира, свако добро од Господа жели Вам,

о. Мирољуб Ружић

БАНКА ИНТЕЗА НИЈЕ (БАР ОВДЕ У РУМИ) БИЛА НАЈЈАСНИЈА У ВЕЗИ УПЛАТА ИЗ АМЕРИКЕ, БИЛО ЈЕ ЈЕДНОСТАВНИЈЕ ОТВОРИТИ РАЧУН КОД ДРУГЕ БАНКЕ, ПОДАЦИ ЗА АМЕРИКУ СУ (И СВИ КОЈИ УПЛАЋУЈУ У АМЕРИЧКИМ ДОЛАРИМА):

ABA: 021000021 CHIPS

UID: 278422

CHASUS33 - JPMorgan Chase Bank NA    

Acc. With Institution: 57A

MEBARS22

CREDIT AGRICOLE SRBIJA AD, Novi Sad

Beneficiary: 59:

IBAN   RS35330123020140122369

SRETEN LAZAREVIC

GLAVNA 138

Ruma

Srbija

СРДАЧАН ПОЗДРАВ, ПРАШТАЈТЕ ШТО СТЕ ЧЕКАЛИ.

Подели на овим сајтовима

Kod mene isto. SWIFT je neregularan a i potrebna mi je adresa o. Sretena. 

БАНКА ИНТЕЗА НИЈЕ (БАР ОВДЕ У РУМИ) БИЛА НАЈЈАСНИЈА У ВЕЗИ УПЛАТА ИЗ АМЕРИКЕ, БИЛО ЈЕ ЈЕДНОСТАВНИЈЕ ОТВОРИТИ РАЧУН КОД ДРУГЕ БАНКЕ, ПОДАЦИ ЗА АМЕРИКУ СУ (И СВИ КОЈИ УПЛАЋУЈУ У АМЕРИЧКИМ ДОЛАРИМА):

MEBARS22

SRETEN LAZAREVIC

GLAVNA 138

Ruma

Srbija

Подели на овим сајтовима

Dajte uputstvo za uplatu iz Azije 

БАНКА ИНТЕЗА НИЈЕ (БАР ОВДЕ У РУМИ) БИЛА НАЈЈАСНИЈА У ВЕЗИ УПЛАТА ИЗ АМЕРИКЕ, БИЛО ЈЕ ЈЕДНОСТАВНИЈЕ ОТВОРИТИ РАЧУН КОД ДРУГЕ БАНКЕ, ПОДАЦИ ЗА АМЕРИКУ СУ (И СВИ КОЈИ УПЛАЋУЈУ У АМЕРИЧКИМ ДОЛАРИМА):

MEBARS22

SRETEN LAZAREVIC

GLAVNA 138

Ruma

Srbija

Подели на овим сајтовима

Dobar dan. 

Molim Vas da predajte ovu poruku. Pisem u vezi sa blogom o o.Vladimir. Ja ne mogu da pomognem paricno, jer nemam mogucnost, ali pronasla sam jedan lek koji kazu da je mnogo efikasan i pomaze, pa molim Vas da mu predate ovo jer moze da mu pomogne. Priprema se na sledeci nacin: 

Pocistiti dva vеca korenja od dzumbira i ocistiti i iseckati na sitne komade (moze i sa elektricnom masinom za seckanje) i izmesati sa 1/2 domasan med.

Koristite plasticna, drvena ili keramicka lazica, samo da ne bude metalna. Prvi efekti se osete nakon 2-3 dana... (kako oni su naveli, ovo podize od mrtvi!) Konzumirati ga 3-4 puta na dan.

Po molitve Presvete Bogorodice i svih svetitelja Bog da mu da brz oporavak i zakrilu na njegovu porodicu i da na svi vas koji pomazete na bilo koji nacin i se molite Bog da Vi daje duhovno i telesno zdravje!
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...