Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, Ana B. рече

Koji si ti car :)

Nisam tebi ostavio poruku, sta se javljas nesreco. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Знаш, отишла сам и ја, нисам више тамо. Прија ми све то и Д је баш срећан. Видим да му понекад фали Београд, али само понекад и само мало. 

Само, данас ме је обузела нека зебња, помислила сам да некако неким чудом нема више тамо нашег стана. Као да немам више кључ и испод прозора у мраку, слушам пригушени жагор неког живота унутра, не припадам више ту. А дошла сам из далека. Стегло ми се нешто око срца, видим оно наше старо дрво, као да га нису одсекли, осећам наш живот ту, али не могу да уђем. Само стојим ту испод, као да ми је отето нешто. 

Ништа не брини, знаш да ће да прође. 

Подели на овим сајтовима

тек кад хоћеш

кад кренеш заиста, одистински

кад се не будеш заклањао за речима као зидом

у дану буде ноћ и у ноћи дан и зрачак, примрак

Подели на овим сајтовима

"Знаш брате, чак ако и не можемо ући у обећану земљу, за наше је кости боље да их оставимо у некој пустињи, него да се вратимо у Египат." свети Јован Мосха

Подели на овим сајтовима

изашла сам вечерас са друштвом

непознати аватари

певали смо и смејали се и плакали, такав нам био музички аранжман:sunce:

Подели на овим сајтовима

Пише да ми не знамо кога ће Бог помиловати. некад се то деси и да се опаметимо и уразумимо ми остали.

Ако вас неко у име вере набеђује да са вама лично нешто није у реду, то је, дакле, прелест. Тако не ради верујући човек, а посебно не монах.

Има расколника, има и оних који су нераспоређени, па висе у ваздуху, а мало мало па ето њима Богородице на разговору.

Мислим да сам апсолвирала, старо правило о комиуникацији са онима ван Цркве. Искуствено.

Реко да поделим.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...