Jump to content

Da li smo postali ovisnici tehnologije?

Okomi

Препоручена порука

Пазите сад рекламу:

Без Интернета бих могао... кад "Поуке" не би биле на Интернету!

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ja sam prosle godine bio bez interneta .... pa skoro 4 meseca... živeo sam u šumi.

Bilo mi cudno prva tri dana... posle se naviko....

Sve je navika...

Дрвосјеча? :)

http://www.youtube.com/watch?v=S0YqL4bFY3s

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Nisam drvoseča, već sam građevinac...

evo i snimka

http://www.youtube.com/watch?v=18UmglrzsvE

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Ja sam prosle godine bio bez interneta .... pa skoro 4 meseca... živeo sam u šumi.

Bilo mi cudno prva tri dana... posle se naviko....

Sve je navika...

Јел` негде у близини Сковородина?

Пардон, сада сам погледао видео....

Подели на овим сајтовима

Ja sam ili ovde ili na fejsu, nisam surfer neki ali kad uvatim da igram igrice preko fejsa utrnem na stolici.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ponekad imam otvorenih 15 tabova i nešto zabaguje kompjuter, restartuje se i ja ne mogu da se setim ni za dva taba šta je bilo... Ili kad na wikipediji krenem da listam gomilu stvari, a tamo sve lepo povezano. :D

Mislim da svako ko prati forum ili nešto postuje ovde ima bar neki blaži oblik internet zavisnosti. :D

Stvarno je teško kontrolisati vreme provedeno na internetu.

Подели на овим сајтовима

Ja sam ili ovde ili na fejsu, nisam surfer neki ali kad uvatim da igram igrice preko fejsa utrnem na stolici.

idi4qejsizd pa se ponovo vrati ... 0703_read 

Zavisnost od interneta postaje zabrinjavajući problem i ...

.

Bekstvo od stvarnosti u paralelni svet.

6547_addiction.jpg

:351780:

Подели на овим сајтовима

Internet je za neke anestezija (kao i kockanje, alkohol, droga, stadion ... 0703_read ) Samo, to što bolesno tkivo ne boli

ne znači da ne propada. Zato je, kada prođe dejstvo, bol sve jači, potreba za dozom anestezijom sve veća ... tako

nastaje začarani krug. 

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Tezak sam zavisnik... ali ozbiljno. Da nisam video ovu temu verovatno bih proveo josh sat vremena ovde... sto  se vidi po broju mojih poruka. 

Ali dobro je da si otvorila ovu temu, sad cu da ustanem sa glupavog kompa. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Како најлакше да проверите д ли сте од нечег зависни.... покушајте да уклоните ТО из свог домета на неко време, својом вољом. Све док вас мучи његов недостатак - НЕ ВАЉА. Интернет, мобилни, алкохол, дуван.... било шта.
Не знам зашто је Фејс увек прва асоцијација на зависност од интернета. Шта је са форумима?

Подели на овим сајтовима

U Srbiji je internet postao način života . Zamena za život koji nemamao u stvarnosti.

Bekstvo od stvarnosti u paralelni svet.

Svaka šuša ima izlaz na internet, surfuje i zapljunula se direktno na fejsbuk.

Pola fejsbuka su novotkrivene mesije i propovednici u svim oblastima.

Psihijatrijskih slučajeva ima toliko na internetu da više ne znam ko je normalan,

odnosno tražim sa fenjerom da nađem takve sa kojima može normalno da se komunicira i sarađuje.

Milioni nezaposlenih u Srbiji surfuje po internetu i jednostavno  puni nervoze  idu

od tačke do tačke (kao muve) iskaljujući svoj bes, trolujući i hejtujući sve i svakog....

Веома приметно  и биће тако наредних година. Ако бих радила поређење са земљом у којој живим, препознајем време када је интернет у Србији постао основно средство комуникација и масовних медија и размену информација, то јест када је дошло време до убрзаног развоја телекомуникационе инфраструктуре (2005). Релативно кратко време да се схвати за што служи интернет и компјутер. Компјутер служи да обавља бројне послове и за учење, а не да се ужива у животу.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...