Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

On 12. 1. 2019. at 20:44, Задње Време рече

Јеси ли се ти када упитао какви ли су родитељи деце болесне од рака?

Expand  

Nesrećni jer su im deca obolela od raka.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 13. 1. 2019. at 13:37, Natasa. рече

To nije mišljenje, nego trolovanje...i to loše, crno.

Expand  

Да ми је само једном да и ја провалим трола.....примам се ко саучешће....

On 13. 1. 2019. at 11:12, Плаво Небо рече

Размишљам нешто, када су ти то рекле, а шта кажу још, шта би оне хтеле? Зашто им досади да их неко воли? Наравно разумем ако љубав није обострана.

Expand  

On 13. 1. 2019. at 11:34, Плаво Небо рече

Зато мислим да су те девојке о којима причаш размажене и да не знају шта хоће. Треба да буду срећне што имају мушкарца који их поштује као слабије женско биће. Тако да, жена која то цени исто тако ће знати и да узврати љубав таквом мушкарцу. Шта, па такве које су ти се жалиле би својим мушкарцима очи ископале да знају да су се жалили неком свом другару као оне теби.

Expand  

Овде сам мислила да скренем пажњу на онај синдром који се нажалост често јавља уопште у међуљудским односима, а то је синдром -  осећаја незамењивости.

Не мора да значи да су то по дифолту размажена девојке, ту слабост често срећемо код људи, у смислу да што их више обасипаш пажњом, временом то почне да се подразумева, без да се они труде и мало. Постане обома медвеђа услуга. Та особа се углавном осили и престане да ради на себи, а ти се нађеш у веома незавидној позицији, све што урадиш одједном није довољно добро. Дакле и када нађеш најбољу девојку на свету, немој је доводити у искушење да постане таква, него с' времена на време освежи ваш однос, у смислу да се подсетите да сте и једно без другог постојали и постојите, ако ме разумеш...

Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2019. at 14:19, Milica Bajic рече

Овде сам мислила да скренем пажњу на онај синдром који се нажалост често јавља уопште у међуљудским односима, а то је синдром -  осећаја незамењивости.

Не мора да значи да су то по дифолту размажена девојке, ту слабост често срећемо код људи, у смислу да што их више обасипаш пажњом, временом то почне да се подразумева, без да се они труде и мало. Постане обома медвеђа услуга. Та особа се углавном осили и престане да ради на себи, а ти се нађеш у веома незавидној позицији, све што урадиш одједном није довољно добро. Дакле и када нађеш најбољу девојку на свету, немој је доводити у искушење да постане таква, него с' времена на време освежи ваш однос, у смислу да се подсетите да сте и једно без другог постојали и постојите, ако ме разумеш...

Expand  

Хахаха, капирам, али, има и друга цака, кад човек престане онда нека мало та друга страна мисли што се престало :) Тако и те ''францускиње'', да су ти њихови паметни па да престану са обасипањем пажњом, да видиш како би ставиле прст на чело да мало размисле. Наравно, ако им је стало до њих.

Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2019. at 13:35, Natasa. рече

O da, baš će da se usreći pored muškarca koji ih gleda kao slabije biće :smeh1:...još da skače od sreće :smeh1:.

Expand  

Реци то женама које живе на селу па морају да цепају дрва, на пример ;)

Ti ne valjaš ništa, ne valja ni ona...popravljajte se zajedno vas dvoje bednika, tome služi brak :).

Expand  

Наравно :)

I šta muškarci nalaze u ženama koje traže spasitelja, šta će vam ta muka u životu ne_shvata

Expand  

Љубав не бира :)

Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2019. at 14:19, Milica Bajic рече

Expand  

Polako, još si nova, meni je ovo osma godina forumašenja na Poukama. Dođem mu kao poukaški dinosaurus :0212_rolleyes:.

Подели на овим сајтовима

Постоје механизми за оправку ДНК спирале. Мелатонин је један од хормона неопходних за опоравак ДНК. И Овај хормон лучи хипофиза за време дубоког сна,И постоји још један начин који се дешава у цревима када се гладује. Дубок сан је неопходан и да би се оправ ио ДНК који ми на дневној бази кваримо. Другим речима ми смо реметилачки фактор у организму, ми као УМ. Зато док је ум искључен за време сна организам брзо врши поправке. И ако ми водимо неуредан живот тада се не лучи довољно мелатонина и услед недостатка сна наша ДНК све више страда услед немогућности оправке. Такву ДНК ми дамо својој деци и онда се после чудимо откуд детету рак. Зашт6о родитељи воде неуредан живот. Па стављају себе на прво место, никад им није доста ужитака и провода. А то кошта здравља Зато сам рекао да себиочлук води до свих дечијих болести а не само рака. себичлук родитеља.Ми то себи не желимода признамо, кажемо то је игра случаја и настављамо по старом. Зашто свађе у породици, зашто неслога. Себични родитељи немају заједничке интересе, свако гледа своје задовољство и то рађа свађе којима деца присуствују. Нико не жели да се жртвује за породицу, већ себе ставља на прво место.Питају ли се родитељи како је деци која живе у њиховим свађама. Њих то не занима. Мисле ако су му купили Најк патике и телефон да су му дали довољно љубави.Е па деци треба љубав и пажња а не Најк и скупи телефони.

Видим покренули сте хајку на мене

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2019. at 15:19, Heraklit рече

Postoji samo jedan način da imate srećan brak. Čim saznam koji je to način, opet ću se oženiti.
Klint Istvud

Expand  

За срећан брак човек мора да жртвује своја задовољства и да му задовољство чине ствари које се тичу заједнице, Значи жртвовање за заједницу је услов срећног брака. То се данас ретко среће свако је себи пречи од заједнице.

Подели на овим сајтовима

Христос је учио да је заједница преча од личних интереса, зато и каже: љуби ближњега свога као самога себе.

А брак је место где се човек учи животу у заједници, Ако у браку нисмо спремни да се жртвујемо за заједницу како ћемо се жртвовати за цркву?

Подели на овим сајтовима

On 13. 1. 2019. at 15:44, Задње Време рече

Видим покренули сте хајку на мене

Expand  

Što ti je realno i bio cilj :0212_rolleyes:.

Ništa ne pišeš originalno, samo je pitanje ko je otvorio dupli nalog.

Подели на овим сајтовима

On 12. 1. 2019. at 17:38, Vladan :::. рече

много је добро када женско уме да вози, рецимо да довезе децу из вртића када њен муж мушкарчина добије благу кијавицу и падне у несвест :)) 

иначе ову са фотке одмах бих оженио.. са њом никада не би било досадно :smeh1:

Expand  

dok se ne uvati žica. dobro je.  :smeh1:

36275_tmb_47997941_this_is_considered_normal_in_new_zealand_640_26.jpg

Подели на овим сајтовима

što se tiče bolesti starac Kleopa je govorio da nevolje dolaze iz par razloga. Zbog greha, ispitivanja vere, učvršćivanja u veri i radi proslavljanja imena Božijeg. Starac Porfirije Kavsokalivit je rekao da je lek za rak jednostavan, da je lekarima svakodnevno pred očima. medjutim, da Bog ne otkriva taj lek, jer se tom bolešću ispunjava Raj. 

Подели на овим сајтовима

On 14. 1. 2019. at 10:52, Natasenka рече

što se tiče bolesti starac Kleopa je govorio da nevolje dolaze iz par razloga. Zbog greha, ispitivanja vere, učvršćivanja u veri i radi proslavljanja imena Božijeg. Starac Porfirije Kavsokalivit je rekao da je lek za rak jednostavan, da je lekarima svakodnevno pred očima. medjutim, da Bog ne otkriva taj lek, jer se tom bolešću ispunjava Raj. 

Expand  

Ispunjavaja su se i srca roditelja očajem,patnjom i nemoćju dok gledaju kako njihova deca umiru

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...