Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

Ја мислим да је стање боље но икад. :) Додуше, како где, али људи генерално имају већи простор за своје "да" обзиром да сами бирају. :) God alike.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Meni nije jasno zasto se danas na brak gleda kao na zatvor, lisenje slobode i td. Moj brak je bio lep dok nije doslo dete, onda se bivsi promenio. 

Lepo je imati nekog kome se vratite kuci posle posla, prodavnice, setnje... Bitno je poverenje, razumevanje, dogovor... zaljubljenost prodje a ostaje ljubav ako to zajednistvo funkcionise normalno.

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Maja Pavlovic рече

Meni nije jasno zasto se danas na brak gleda kao na zatvor, lisenje slobode i td. Moj brak je bio lep dok nije doslo dete, onda se bivsi promenio. 

Lepo je imati nekog kome se vratite kuci posle posla, prodavnice, setnje... Bitno je poverenje, razumevanje, dogovor... zaljubljenost prodje a ostaje ljubav ako to zajednistvo funkcionise normalno.

Pa ne gledaju svi, neko nije za brak, neko jeste.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Maja Pavlovic рече

Moj brak je bio lep dok nije doslo dete, onda se bivsi promenio. 

Ili je pokazao pravo lice?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Pre braka treba supružnici da odrede priorotete. Sasvim je legitmno da ne žele decu, a ne dođe beba i onda jao ja sam ovde zarobljen, ja ovo nisam hteo. Jadan on, jadna ona, a deteta mi najžalije.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Natasa. рече

a ne dođe beba i onda jao ja sam ovde zarobljen, ja ovo nisam hteo. Jadan on, jadna ona, a deteta mi najžalije.

Ovako je reagovao moj bivsi. Bili u braku, hteli dete i onda bum on nije spreman. 

Zasto jadna ona i jadno dete??? Pa on je moja najveca radost i nista mu ne fali. Za oca ne zna i ne moze da mu fali... 

a onaj ko ne zeli brak... sta znam, to ne komentarisem, svako ima svoje misljenje, stav, zelje...

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Maja Pavlovic рече

Ovako je reagovao moj bivsi. Bili u braku, hteli dete i onda bum on nije spreman. 

Zasto jadna ona i jadno dete??? Pa on je moja najveca radost i nista mu ne fali. Za oca ne zna i ne moze da mu fali... 

a onaj ko ne zeli brak... sta znam, to ne komentarisem, svako ima svoje misljenje, stav, zelje...

Njegov propust i sramota da sin ne zna za njega.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ronald рече

Maja. Pavlović

Možda je on htio brak bez djece?

Bili u braku, hteli dete i onda bum on nije spreman

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Natasa. рече

Bili u braku, hteli dete i onda bum on nije spreman

Nije on nikad htio, jer otkud tolika promjena i zaborav na dijete. Prije ce biti da ni on sam ne zna šta hoće, vjerovatno mu je mozak zarobljen u nekom PMS stanju.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Ronald рече

Nije on nikad htio, jer otkud tolika promjena i zaborav na dijete. Prije ce biti da ni on sam ne zna šta hoće, vjerovatno mu je mozak zarobljen u nekom PMS stanju.

Nećemo sad da pretpostavljamo, glupo je. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...