Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 24 минута, Нифада рече

Ma dobro,svako ponekad opsuje,npr.kad upadneš u saobraćajni kolaps,a žuriš,ali ne pišemo o tome na društvenim mrežama.Kome je to interesanto?Jer ako je neko fin pa otvara vrata komšinici,a posle je ogovara na društvenim mrežama,uz psovku,to mi dođe isto kao i nervozna komšinica sa kojim kg viška.Pitanje je uvek ko šta vidi,ponekad ljudi žele da vide ono što bi poduprlo njihov stav o nečemu ili nekome.

I ja kada stavim svoje nove naočari za sunce,imam čist i jasan pogled.Kada uzmem neke starije koje su malo izgrebane,vidik mi nije baš najlepši.

Ovo nije bila namera da ogovaram bilo koga, već isticanje da za svakog postoji neko. Namera mi je bila skroz pozitivna. Ovde stalno navodimo primere iz svakodnevnog života, ne znam šta je u mom problem. Niti sam navela ime i prezime niti gde živi.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 37 минута, todor рече

Лиго, само заветна заједница је православно легитимна, не мора папири. :)

Ma nemoj? Gde ti je pečat?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

Ja nisam prepodoban, niti ću to ikada biti.

Nije to muka, popustio sam posle višemesečnog Aurorovog uticaja. Nisam prihvatio ovo vaše pink pravoslavlje koje povlađuje svakoj degeneraciji što se izlije iz adske septičke jame, nego kao Aurorovo.

Pa dobro, svakome Bog pošalje mentora po senzibilitetu :). Ko bi rek'o, Muramasa prihvatio hrišćanstvo..nek'je sa srećom ;)

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Muramasa рече

Ja nisam prepodoban, niti ću to ikada biti.

Тако си говорио и за вернике, па сад си постао. Преподобност долази тихо и неприметно, као лопов у ноћи, лагано.

пре 32 минута, Muramasa рече

Nije to muka, popustio sam posle višemesečnog Aurorovog uticaja. Nisam prihvatio ovo vaše pink pravoslavlje koje povlađuje svakoj degeneraciji što se izlije iz adske septičke jame, nego kao Aurorovo.

Ти си пинковац окорели, и то јесте мука тешка, а на хришћанство се не пристаје наговором, оно долази вером из срца.

Неке друге идеологије су вам исте, па си попустио да не одудараш од друштва вероватно.

Знам ту твоју екипу либертаријанаца, они не верују у Бога-ратника из СЗ-а, за њих је то све алегорија и јеврејска пројекција Бога, а то су ти све пинк тумачења.

Поклон за тебе:

image.jpegimageproxy.php?img=&key=8c24cec91e6b6b6eimageproxy.php?img=&key=8c24cec91e6b6b6eimageproxy.php?img=&key=8c24cec91e6b6b6e

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Natasa. рече

Ma nemoj? Gde ti je pečat?

Ништа ми не значи печат неког државног ћате.

Једини печат коме се потајно надам је онај из Откривења:

И видех другог анђела где се пење од истока сунчаног, који имаше печат Бога Живога; и повика гласом великим на четири анђела којима беше дано да кваре земљу и море, говорећи:  Не кварите ни земље, ни мора, ни дрвета, докле запечатим слуге Бога нашег на челима њиховим. (Откр. 7, 2-3)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Jok, nego ćete vi pinkovci blagoglagoljanjem da preotmete Konstantinopolj?

Не знам са ким се мачујеш. Ја ти објаснио како си под окриљем пинк хришћанске екипе, а ти пишеш ово. Какве везе ја имам са пинком?

Него нема везе, заборави.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Muramasa рече

Ti koji nemaš viziju obnavljanja i odbrane Zapadne civilizacije i preotimanje Konstantinopolja, nekoga nazivaš pinkovcem?

Тако ти Зевса? хД

Хаха.. па ти немаш појма да је разлика између пинк и православног хришћанства - теолошка.

Тебе је неко наговорио на религију тако што ти обећао да има план за обнову западне цивилизације и заузимање пола света. Ахаха

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, todor рече

Ништа ми не значи печат неког државног ћате.

Једини печат коме се потајно надам је онај из Откривења:

И видех другог анђела где се пење од истока сунчаног, који имаше печат Бога Живога; и повика гласом великим на четири анђела којима беше дано да кваре земљу и море, говорећи:  Не кварите ни земље, ни мора, ни дрвета, докле запечатим слуге Бога нашег на челима њиховим. (Откр. 7, 2-3)

Zanimljivo, kao da ce pre dolaska onog najveceg zloce koga je svet video, biti vremena,  kada ce se kao prekinuti , na odredjeni ( vremenski ) trenutak i period, zlo i nevolje koje donosi djavlo i njegovi sluzitelji na ovoj zemlji.

Sve to, izgleda, ......radi onih koji ce' i tada, u tom najtezem periodu istorije za Crkvu i veru,....i dalje odrzati svoju veru u svetu koji ce biti sav u bogoodstupnistvu i neprijateljstvu prema istinskoj veri i Crkvi,..... tj. prema celom hriscanstvu , ali, narocito prema nasoj pravoslavnoj Crkvi.

Al' sam ga srocio,... :))

Подели на овим сајтовима

@todor @Bokisd како год да је, и који год да је разлог, а Бог зна најбоље, не морате да га одбацујете,јер увек постоји питање у ког и каквог Бога ви верујете.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

@todor @Bokisd како год да је, и који год да је разлог, а Бог зна најбоље, не морате да га одбацујете,

Не одбацујемо га, само причамо.

пре 6 минута, Снежана рече

јер увек постоји питање у ког и каквог Бога ви верујете.

Увек постоји и увек одговорим, као што и питам.

Кад ми неко каже да верује у Бога са којим хоће да осваја и обнавља некакву цивилизацију, а ономад ми говорио да је Он само јеврејски столар, дође ми забавно да питам како се то са столарима осваја свет. ;-)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...