Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

@Војвода7

Шта било млади човече?

Вепра сам можда ставио е да бих илустровао своје мишљење!?

Или можда постоји неки други проблем?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Поздрављам, само сам констатовао, ништа лоше нисам мислио. Шта скачеш одмах :) Склони ту руку са ''катапулта'' ;) . Али, не бих волео да ми жена буде пилот, далеко било да сам љубоморан, већ бих умирао од страха пред свако њено полетање.

Ствар праксе

Подели на овим сајтовима

A evo i da druge dve koleginice ne budu zapostavljene...

LKyktkpTURBXy8zOTBhNjhkZjBlMzI4Njc1ZTI4M

1010652_72-23.jpg

i sve tri zajedno...

dame.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

@Војвода7

Шта било млади човече?

Вепра сам можда ставио е да бих илустровао своје мишљење!?

Или можда постоји неки други проблем?

Не могу да вјерујем да жена може да буде бољи војни пилот од мушкарца, мислим да то једноставно није могуће. По мени војска није за жене, то може овако у миру, али у случају рата...увјерен сам да би се то показало као веома лоше...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

Не могу да вјерујем да жена може да буде бољи војни пилот од мушкарца

Мож да буде боља она... како се зове... камиказа... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

Не могу да вјерујем да жена може да буде бољи војни пилот од мушкарца, мислим да то једноставно није могуће. По мени војска није за жене, то може овако у миру, али у случају рата...увјерен сам да би се то показало као веома лоше...

Укуцај на гуглу ''жене хероји у рату'' па ће ти се само каз'ти. Милунка Савић на пример је била већи херој него што би ми, неки, мушкарци данас били.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Grizzly Adams рече

Као Милунка Савић на пример.. да не причам колико их се на Косову и Метохији борило током натовске агресије.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Плаво Небо рече

Као Милунка Савић на пример..

И још милион хероја чија имена се не знају јер су били мушкарци и никог није брига.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Војвода7 рече

По мени војска није за жене, то може овако у миру, али у случају рата

а није ни за неке мушкарце, колико ми се чини, ти ни војни рок ниси одслужио, тако да су ове жене од тебе свакако бољи пилоти.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

И још милион хероја чија имена се не знају јер су били мушкарци и никог није брига.

Брате, и милион жена исто тако али сам си се спрдао на констатацију какве жене могу бити у рату. Нико не каже да нас није брига и за мушки род.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Војвода7 рече

За мој појам, који наравно не мора да буде појам...

Али, за мој појам, ставити негативан коментар на једну слику, на којој се налази једна од три српска борбена пилота које су успут жене је довољно ненормално...

На страну феменизми и проче... 

ДАКЛЕ, нисам ставио, сходно (моожда) вајбу ти, фотку неког турског, хрватског или америчког пилота-пилоткиње... Него једну цуру из Рековца (Сандра), са Уба (Ана), односно из Новвог Сада (Ања)... За твоју информацију, Рековац, Уб и Нови Сад су насељена места у Србији! Не у Хрватској, Турској, Америци и проче...

Даље, твојој пажњи (ако ју имаш) и доброј вољи за стицањем знања (ако желиш), препоручујем тему:

Нема разлога даље да полемишемо.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Grizzly Adams рече

Вема ружан (уопштен) став рекао бих

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Снежана рече

а није ни за неке мушкарце, колико ми се чини, ти ни војни рок ниси одслужио, тако да су ове жене од тебе свакако бољи пилоти.

А можда је ту "квака"? Сад су неке ствари јасније....

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Снежана рече

Не, нисам одслужио, писао сам зашто нисам. Слажем се да није ни за неке мушкарце, не треба свакога примити у војску, кад смо једном играли утакмицу, каже мој саиграч за једног играча, боље да играмо са играчем мање, не би човјек рачунао на њега, овако се ослонимо на њега и примимо го---то исто важи и за војску, за мушке жене и жене, а то ти је уједно одговор и на ово што си написала да су бољи пилоти од мене...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...