Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 6 минута, Ћириличар рече

Нека, нека... Нек је жен'ца срећна и задовољна и задовољена, а ти драги иди рмбачи к'о мазга и ко те пита ишта за твоју срећу. А и могао би мало кафану да смањиш, да уштедимо мало пошто ми треба нова кухиња комплет :)))

Ako ti veliš tako... ;)

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Мислим да је ово граматички правилније.. :tongue:

пре 13 минута, Ћириличар рече

А и могао би мало кафану да смањиш, да уштедимо мало пошто ТИ треба нова кухиња комплет :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Lady Godiva рече

Мислим да је ово граматички правилније.. :tongue:

Оћеш да добијеш тефлон таву о вугла? Купио сам је прије 2 седмице :)))

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ћириличар рече

Оћеш да добијеш тефлон таву о вугла? Купио сам је прије 2 седмице :)))

Знам, како бих то заборавила.. хвалио си се пола сата новим посуђем. Замисли тек колико би те нова кухиња усрећила, сигурно више од кафане. :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Знам, како бих то заборавила.. хвалио си се пола сата новим посуђем. Замисли тек колико би те нова кухиња усрећила, сигурно више од кафане. :D

Тешко, пошто сам ја скромних захтјева гледе кулинарских послова. Кафана би ми дошла као пелцер, као сваком правом мушкарцу :pivo:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ћириличар рече

Тешко, пошто сам ја скромних захтјева гледе кулинарских послова. Кафана би ми дошла као пелцер, као сваком правом мушкарцу :pivo:

Ајде, правићемо се да је тако. Разумем те, не желиш да се хвалиш на оваквој теми, има тел да ти се усија од брачних понуда преко пп-а. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Ајде, правићемо се да је тако. Разумем те, не желиш да се хвалиш на оваквој теми, има тел да ти се усија од брачних понуда преко пп-а. :smeh1:

Хиљаде срца сам већ сломио и стомака оставио празних 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ћириличар рече

Кафана је више од тога, млади падаване.

Учити још мораш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

Кафана је више од тога, млади падаване.

Учити још мораш.

df2e1862285e38f88541513ff7231ece1200c326

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 9/5/2017 at 19:08, Лапис Лазули рече

Pozdravljam, iz svog iskustva:skidamkapu:

http://hronograf.net/2017/09/30/ako-je-devojcica-abortiramo-jeziva-praksa-uzima-maha-u-crnoj-gori-a-smrtna-presuda-stize-posle-testa-u-beogradu/

Сетио сам се расправе на овој теми па како сам и исто поводом тога написао да су жене обесправљене у многим, да не будем благ и да кажем у руралним подручјима, већ сада изричито наводим: у примитивним, заосталим, друштвено накарадним, смрдљивим нечовештвом, у безбожничким, не друштвеним слојевима многих држава па чак и у државама где преовладава Православље као религија па ти поводом тога шаљем овај линк да се и сви они који тврде супротно увере да жене имају ''права'', поготово нерођена женска деца, ''права'' да не живе. Нигде нисам прочитао нити чуо да таква ''права'' имају и нерођена мушка деца. Такви нељуди само показују колики су злотвори, не могу да кажем звери, јер, омаловажио бих животиње, и како су, као отпад овога света, у стању да каљају углед и достојанство, чојство и јунаштво својих предака, своје државе.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Плаво Небо рече

http://hronograf.net/2017/09/30/ako-je-devojcica-abortiramo-jeziva-praksa-uzima-maha-u-crnoj-gori-a-smrtna-presuda-stize-posle-testa-u-beogradu/

Сетио сам се расправе на овој теми па како сам и исто поводом тога написао да су жене обесправљене у многим, да не будем благ и да кажем у руралним подручјима, већ сада изричито наводим: у примитивним, заосталим, друштвено накарадним, смрдљивим нечовештвом, у безбожничким, не друштвеним слојевима многих држава па чак и у државама где преовладава Православље као религија па ти поводом тога шаљем овај линк да се и сви они који тврде супротно увере да жене имају ''права'', поготово нерођена женска деца, ''права'' да не живе. Нигде нисам прочитао нити чуо да таква ''права'' имају и нерођена мушка деца. Такви нељуди само показују колики су злотвори, не могу да кажем звери, јер, омаловажио бих животиње, и како су, као отпад овога света, у стању да каљају углед и достојанство, чојство и јунаштво својих предака, своје државе.

Na koliko nivoa je sve to prezalosno...Gde je Bog izbacen van, nema ni ljubavi pa ni prema deci, a ni prema sebi. :(

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Плаво Небо рече

Зар се жене(други талас феминзма) нису избориле за право на абортус.Има један женски  форум, тема је Абортус, савјети, 99% жена пише на том форуму, гдје и како урадити абортус, око 500 страна је написано, нигдје нисам прочитао да их неко тјера на то или да је то због пола, него је то искључиво њихова воља.

Мислим да се дјеца не убијају толико због пола колико због тога што их људи не желе, људи хоће да ''уживају'' у животу, ако роде дјецу, роде двоје и то је то...

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Neša_ рече

Ima li kraja ljudskoj izopačenosti. 

Pitam se zašto žene uopšte ulaze u vezu sa takvim muškarcima? Šta ih privuče njima? Zarad čega pristaju na tako bezuman čin?

Lekari prodaju dušu i postaju ubice nerođene dece.

Sta se desi s takvim muskarcima da misle da tako mogu da se ponasaju i prema zeni i nerodjenom detetu?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Danijela рече

Sta se desi s takvim muskarcima da misle da tako mogu da se ponasaju i prema zeni i nerodjenom detetu?

Isteraju Boga napolje. I ostanu oni sami ono sto jesu-nistavilo. Nistavilo trazi da unisti jer ne moze danadje mir u sebi. Sve je to tragedija. 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Danijela рече

Postane milogorac, ,,svijetli primer čojstva i junaštva,,.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...