Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 7 минута, Јелена011 рече

Za njega oni aurorovi islamski mimovi nisu nista :D

Ako misliš na one random slike iz onih emisija, to nisu mimovi nego skrinšotovi sa autentičnim prevodom :)

#justsaying

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Ako misliš na one random slike iz onih emisija, to nisu mimovi nego skrinšotovi sa autentičnim prevodom :)

#justsaying

Ma to :D

nisam mislila da su lazni, nego da ga bem ne znam kako se to zove "skrinsotovi sa prevodom" mi je predugacko :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Јелена011 рече

Ma to :D

nisam mislila da su lazni, nego da ga bem ne znam kako se to zove "skrinsotovi sa prevodom" mi je predugacko :D

Gle eto i Jelenceta! pa gde sim ti sreco moja? Kako si?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Trifke рече

Pa bre curo zar nema nesto musko da ti krene sav na carapi kad te pogleda? Princ na belom, crnom, zelonom plavom ... konju?

Квалитетне чарапе  :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

Квалитетне чарапе  :smeh1:

Eh steta u moje vreme nisu bile bas tako kvalitetne lako su spadale samo kada je pogledam. Znam nacin kako da nadjes princa ali necu da ti kazem! :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Јелена011 рече

"skrinsotovi sa prevodom" mi je predugacko :D

:smeh1: opet si skratila

пре 16 минута, Јелена011 рече

...nego skrinšotovi sa autentičnim prevodom :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, АлександраВ рече

:smeh1: opet si skratila

Hahahaha vala na ovoj vrucini najvise bih volela da mozemo da pricamo telepatijom :D

Mrzi me da pricam a kamoli da kuckam :D

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Trifke рече

Eh steta u moje vreme nisu bile bas tako kvalitetne lako su spadale samo kada je pogledam. Znam nacin kako da nadjes princa ali necu da ti kazem! :)

пре 38 минута, Grizzly Adams рече

Да бре, оне све траже принца, а нађу робијаша... Е несрећо моја... :smeh1:

Хвала вама, драги моји, што мислите на моју удадбу, али нема потребе. Црногорци не љубе ланце. :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Хвала вама, драги моји, што мислите на моју удадбу, али нема потребе. Црногорци не љубе ланце. :D

Nisi valjda crnogorka? Pa to je radosti novi kvalitet. Predvidjam ti udadbu za ... :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Crnogorke su opasne, kad konacno kazu da, nema predanijih ni vrednijih, ni tezih zena :D daju sve ali i traze sve :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...