Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

41 minutes ago, Grizzly Adams рече

Полако са осуђивањем брадерс & систерс, нисмо чули другу страну приче...

Grizz tačno, ali Ipak da ne želiš dijete da vidiš, pa evo sve i da Maja vuče na svoju stranu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

36 minutes ago, Natasa. рече

Nećemo sad da pretpostavljamo, glupo je. 

Borio bi se valjda, osim ako je ovo samo dio priče.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Maja Pavlovic рече

Nije znao sta dolazi sa dolaskom deteta, da nije on najvazniji, da se ne vrti sve oko njega...

Nezrelo!

Mnogi se tako ponasaju...

Подели на овим сајтовима

Odgledah jednom ovaj film o odnesu muskarca i zene, o braku, vezama prije braka, odnosu prema djeci, vaspitanju...ma covjek o svemu prica...ali kad rece da se nikada ni jedan brak nije sklopio iz ljubavi ostala sam bez teksta. KAKO? Dobro, mozda u vezama koje traju razuman broj mjeseci, a ne onim koje se pretvaraju u vanbracne veze...pa ljudi u takvoj vezi stignu i da se zavole i da se zamrze... hehe 

I stvarno misim da nije neophodno da se dvoje vole da bi se uzeli... ali mislim da je neophodno da se postuju i uvazavaju jedno drugo. To ce onda poslije da bude prava ljubav. 

Od srca vam preporucujem ovaj film, a i knjigu.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Mаслачак рече

I stvarno misim da nije neophodno da se dvoje vole da bi se uzeli... ali mislim da je neophodno da se postuju i uvazavaju jedno drugo. 

Meni to nekako tužno.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Ja od srca preporučujem da ne uzimate ovu knjigu "Jednom za ceo život" jer je zaista daleko od pravoslavlja.

Čim čujem ili vidim ruski - prebacujem :smeh1:.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Majo, vidim da si dobra i pozrtvovana majka i to je za dete bitno, to sto je on neodgovoran je veliki teret za tebe ali zato i veca nagrada jer ce dete vremenom svhatiti tvoju zrtvu i postovace to. Bitno je da dete odgajis u dobru osobu. Deca su najvece blago i najveca radost, sve u zivotu je prolazno sem ljubavi prema deci i sve gubi svoj smisao kada se suprotstavlja toj ljubavi....POZ ;) 

Подели на овим сајтовима

Ja od srca preporučujem da ne uzimate ovu knjigu "Jednom za ceo život" jer je zaista daleko od pravoslavlja.

A čemu je blizu?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Bokisha рече

A čemu je blizu?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

A ne znam, kad pocnu sa telegonijom i izvodjenjem nekih zakljucaka odmah me podsjete na one monaske knjige o braku. Naravno ne treba mene niko da slusa, mozda se nekome to svidja, ali meni ne.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

A ne znam, kad pocnu sa telegonijom i izvodjenjem nekih zakljucaka odmah me podsjete na one monaske knjige o braku. Naravno ne treba mene niko da slusa, mozda se nekome to svidja, ali meni ne.

Ma...Rusi i njihove pravoslavno-džamahirijske fore.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ma...Rusi i njihove pravoslavno-džamahirijske fore.

Dosta tih knjiga je napisano u tom radikalnom stilu koji kasnije vrlo cesto ima kontrefekat.

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Ronald рече

Dosta tih knjiga je napisano u tom radikalnom stilu koji kasnije vrlo cesto ima kontrefekat.

Ma beži bre, sektaški mentalitet, a naši se lože na sve rusko i samo gutaju svakojake gluposti. Ne razumem tu rusofiliju, čemu to, zašto.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ma beži bre, sektaški mentalitet, a naši se lože na sve rusko i samo gutaju svakojake gluposti. Ne razumem tu rusofiliju, čemu to, zašto.

Ni meni, niko se ne loži na rusku kulturu već na to ludilo koje se ispoljava i provlači kroz njihovu politiku i često ima jak uticaj i na njihovu Crkvu.

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, nenad015 рече

Majo, vidim da si dobra i pozrtvovana majka i to je za dete bitno, to sto je on neodgovoran je veliki teret za tebe ali zato i veca nagrada jer ce dete vremenom svhatiti tvoju zrtvu i postovace to. Bitno je da dete odgajis u dobru osobu. Deca su najvece blago i najveca radost, sve u zivotu je prolazno sem ljubavi prema deci i sve gubi svoj smisao kada se suprotstavlja toj ljubavi....POZ ;) 

Ja se nadam da ce postovati... tj. da ce znati kolika je ljubav moja prema njemu. Ima primera u okolini da kad porastu deca traze tu drugu stranu i zaborave onu prvu. Samo mi je bitno da izraste u zdravog, dobrog i postenog coveka.

Hvala na lepim recima, mozda zvuci glupo ali daje snagu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...