Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Saznala sam zahvaljujući stranici Ne Psuj Boga na facebook-u.

Јелена добро нам дошла. Много нам је драго да си са нама :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Библија,  сви имају неки форумчиће ја реко чек да пронађем коју правиславну

original_biblija.jpg

• Волим 1

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Tražila sam audio zapis Svetog Pisma.Mislila sam da slušam dok radim nešto drugo,neke vežbe i slično.I tako nadjoh nešto na portalu Agape.Posle me je vuklo da vidim šta sve ima.Nadjoh forum.Postavih u početku jedno pitanje sa smislom ,posle se još malo razboleh i ostadoh godinu dana .Sada moram da napustim forum ,pozdravljam se iz dana u dan,ali nikako da odem. 0703_read

• Волим 1

:351780:

Подели на овим сајтовима

Sada moram da napustim forum ,pozdravljam se iz dana u dan,ali nikako da odem. 0703_read
никако....лепо нам је овде бити....:)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Da (na) učim, šta mi se želi za naučiti. Prosto, da upijam što više.  Razmenjujem iskustva. Diskutujem s ljudima. Družim. Verujem da ću puno toga naučiti i divne ljude sretati na temama. Ima tu vrhusnki pametnog i potkovanog sveta, koji će mi oplemeniti dušu  i obogatiti život svojim obrazovanjem , učenošću, smernošću i životnim iskustvom.

Подели на овим сајтовима

Dobri ljudi (članovi i "uprava")       ovo je najbolja pravoslavna drustvena  mreza Pouke. broj 1  :)   dosta sam naroda upoznao ovde,dosta sam od ovog pravoslavnog naroda naucio,dobra komunikacija sa njima   ma sve najbolje :)

Подели на овим сајтовима

Због оног скривеног подфорума о прављењу бомби, отрова који не могу да се открију и запаљивих супстанци које не могу да се угасе.

Све ово остало углавном игноришем.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Добри људи , може доста да се научи , лепо дружење  facenew22222222  facenew22222222

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...