Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

прво сам додаоу фб френдове о. Ивана

упао ми је у око, јер је френд са мојом колегиницом, и видех да стално нешто поставља, те једном кликнух на тему "трбухом за крухом" и пљас

уђох у "мишоловку"

:D

то је наш ЖРУ.......немош без њега

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Nije nego vas je stalno pominjala Dr Tatjana jao ovi sa zru-a nisu normalni, pa onda na nekim grupa nesto kao nova sekta zru pa su prikazivali

neke tri monanjihe pored BMW-a. Bilo je to 2010 godine, a moguce da sam video i na profilu Pravoslavlje Dijalog Ljubavi.

а значи ипак се сећаш  greengrin

Подели на овим сајтовима

Ne mislim da je bila neka fotka gde nisi imao naocare sad kad bi je video rekao bi ti koja je. I pored tvoje bile su slike jos jedno 4 coveka one su se vrtele pocetkom 2010 godine.

to je slika sa sabora u denkovcu,nisam ja tu bio popularan... :)

Подели на овим сајтовима

Имам једну православну страницу на фејсбуку, преко ње сам упознао Николу Станоева, који ме је повезао са Оцем Иваном Цветковићем, рекавши ми да јако лепо водим страницу и да жели један свештеник да поразговара са мном. 
Отац Иван ми је рекао тада и за овај предивни сајт, тако сам ја дошао овде... Хвала му на томе! :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ах... ја сам тај главни кривац... :)

Хвала Богу када на нету имамо једно овако место за дружење, разговор, предавања... једном речју ширење добрих мисли..

Подели на овим сајтовима

Ja to ne bih nazvao obračunavanjem. Samo sam došao da širim blagodat Peđanskog antiteizma, a od članova sam očekivao histerične reakcije, izlive besa i dušebrižnička naklapanja.

Ono što sam očekivao od Pouka, kasnije sam dobio na Ihtusu :)

е бре нинџа, прво извиђаш терен и скупљаш информације, па тек онда улећеш кроз прозор... треба ја да те учим :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...