Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

По препоруци колеге са другог форума где сам једно време био модератор на религији. Дозвољена количина блаћења СПЦ је преломила да одустанем од исправљања кривих Дрина и да мало уживам. А и ниво комуникације је много виши, без претераног спама, на темама се прича о теми.

Подели на овим сајтовима

Dve godine sam se ljuljao između vere i materijalizma. Sa jedne strane je bilo racionalno kritičko mišljenje za kakvo se bori Voja Antonić, a sa druge sam imao nekakav obzir prema Pravoslavnoj veri, jer su moji roditelji vernici. Kada sam došao na forum AS i upoznao Peđu, taj obzir je nestao, a ja sam postao Peđanski antiteista i počeo otvoreno da se deklarišem kao bezbožnik.

Tako sam u jednom trenutku video onaj screenshot kada je Aleksandar govorio da nama komunjarama treba terati inat da popucamo kao gnjide. Došao sam na Pouke da odgovorim na taj post i moj odgovor je bio konkretan i jezgrovit jer sam očekivao da ću biti odmah banovan. Umesto toga, rasprava se nastavila i još uvek traje, a ovde sam uvežbao vođenje diskusije i sazreo sam kao trol, a svoje trolovske sposobnosti sam nastavio da usavršavam još na ana.rs, a uskoro ću i na šestodnevu. Naravno, ovde sam našao dosta dobrih sagovornika i dobrih tema, tako da sam uglavnom konstruktivan učesnik, ali postoje i sagovornici koji su zbog preteranog uplitanja emocija u diskusiju i naivnih stavova idealni za trolovanje.

Хахахахаха.

Ово је одличан одговор.

Што је најбоље , неће те нико ни бановати за троловање.

:)

Подели на овим сајтовима

Mene je na ovaj forum uputio Petar Mitrovic. Nasao me kod Miroljuba na forumu i poslao mi link na pp.

Video neko siroce, pa resio da te udomi :D :D :D.

Подели на овим сајтовима

Video neko siroce, pa resio da te udomi :D :D :D.

Pa kad sam bio glup, nasao Miroljuba da me uputi u pravoslavlje.

A do Miroljuba sam dosao preko Svetigore....... A do Svetigore........... preko Googla :)

Подели на овим сајтовима

Pa kad sam bio glup, nasao Miroljuba da me uputi u pravoslavlje.

A do Miroljuba sam dosao preko Svetigore....... A do Svetigore........... preko Googla :)

:D :D :D.

No dobro, popravljas se, vidi se pozitivan uticaj zru :D.

Подели на овим сајтовима

Je l mi to neko modifikovao post :)?

Измењено од Иван Цветковић
Јесте, јер може погрешно да се разуме. Администрација.
Подели на овим сајтовима

Dve godine sam se ljuljao između vere i materijalizma. Sa jedne strane je bilo racionalno kritičko mišljenje za kakvo se bori Voja Antonić, a sa druge sam imao nekakav obzir prema Pravoslavnoj veri, jer su moji roditelji vernici. Kada sam došao na forum AS i upoznao Peđu, taj obzir je nestao, a ja sam postao Peđanski antiteista i počeo otvoreno da se deklarišem kao bezbožnik.

Tako sam u jednom trenutku video onaj screenshot kada je Aleksandar govorio da nama komunjarama treba terati inat da popucamo kao gnjide. Došao sam na Pouke da odgovorim na taj post i moj odgovor je bio konkretan i jezgrovit jer sam očekivao da ću biti odmah banovan. Umesto toga, rasprava se nastavila i još uvek traje, a ovde sam uvežbao vođenje diskusije i sazreo sam kao trol, a svoje trolovske sposobnosti sam nastavio da usavršavam još na ana.rs, a uskoro ću i na šestodnevu. Naravno, ovde sam našao dosta dobrih sagovornika i dobrih tema, tako da sam uglavnom konstruktivan učesnik, ali postoje i sagovornici koji su zbog preteranog uplitanja emocija u diskusiju i naivnih stavova idealni za trolovanje.

е баш лепо од тебе, да те никад више не схватим за озбиљно :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Treba pokrenuti temu - Зашто ћу отићи са ЖРУ !

been there, done that.. two times in a row! 0120_angryy 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

i onda se vrnem na ovo .smil.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ја сам дошао својевремено ваљда да се свађам око Мирољуба Петровића кога су неки овде пропагирали, па сам онда остао да се свађам око разних ствари све до данас... Намћор! :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Неко ми рече за форум још кад се звао Свети јаков..Кад сам дошла наиђох на топле ријечи..доста занимљивих текстова..нови драги људи..и такоооооо :) мало ли је :)

Подели на овим сајтовима

Nisam ja na ovaj forum došao svađati se nego tražiti istomišljenike. Ljude koji mi mogu biti poticaj u življenju vjere i od kojih mogu nešto naučiti...

Pod ovim "naučiti" nisam mislio samo na ono što se može naučiti iz knjige, nego i na ono što se može naučiti iz primjera života.

A kako sam došao do foruma, to je posebna priča koju jutros nemam vremena pričati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...