Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

??? ?? ??? ?????,????? ????????? ? ????,????? ?????? ??????? ?????,???????? ??????,??? ????? ??????????,??? ???? ?????? ??????...

??? ?????,??? ???? ????? ?????? ????? ??????? ?????,???? ?? ??????? ??? ????????? ?????,???? ???? ???? ??????? ? ?? ????? ??????? ?? ? ??????? ?? ???? ???? ?? ?????? ? ????????? ?? ??????,?? ?? ????? ????? ?????...

?? ??? ?? ???????? ??????????,?? ?? ????,????? ?? ?? ???? ????...  0110_hahaha

?????????. ??? ?? ????, ??? ?????? ???? ?? ????? ? ???? (??, ?? ?? ???? ?????, ??? ?? ?????? ?? ?? ??? ???????), ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ???? ?? ????. ?? ???? ??? ??? ?? ??????? ???????? ???????.
Подели на овим сајтовима

Можда су неке придике само непримерене

и неки странац просто нема право да се много меша...

јер ако уме да размисли,

видео би да нема довољно података.

А ако га занима нешто

и ако би хтео о томе да прича

или да помогне,

кад већ каже да је добронамеран -

то је сасвим другачије могао да уради.

Дакле, по мени, то је било злонамерно.

Барем тако изгледа када се чита на сокоћалу.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

хм, шта би неком реко после овога:

брате, имамо макса који ће да те изломи, ал онако добродушно као масер да ти проради све, мирођија стоји и чува макса од злонамерника и лудачки је трекијевац. милица ће да ти удоми мацу или куцу да те греје и преде или ти гризе ципеле док кулираш читајући, док је најкуљи од свију наш свештеник који фура мало дужу косу а слуша и метал.

е сад ако те то не привуче имамо кул сестру милеву и усамљеног рмпајлију дејана који воли да се дружи.

ту је и лена која ускочи понекад и кад каже, онда можеш сматрати да је речено.

а на крају крајева ту сам и ја, онако брутално нескроман  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

?? ??? ?? ???????? ??????????,?? ?? ????,????? ?? ?? ???? ????...  0102_laugh

???? ?? ???????...? ????? ?? ????? ????????? ???? ??????? ???????? ? ??????????. ????? ?? ?? ?????? ????? ????? ???, ??? ?? ??? ??.

? ????? ?? ?? ????? ?? ????? ?? ???? ????? ????????   crvenilo      joooj

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Lidija,Jasodr,svratite malo u Zenski kutak na kaficu i zurku! 0110_hahaha

Izgleda da više niko ne kuva kafu 0409_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости
Guest ага пије млеко

Ја трагао за рецептима о разним јелима на води  Постављена слика .... Постављена слика   и тако ми је Google показао и овај форум

"Чудна је та кухиња Господња"... видиш где те све одведе ...1312_womens

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Posle ćete i vi da kažete ...
Najpre ja !

Aktivan sam samo na ovom forumu , iako održavam svoju "muzičko-uličnu" temu na još dosta njih (Ser , Hr , Bos, ex-YU , Ita forumi ) ...
Svidja mi si što su ovde ljudi fini , nema vredjanja , nema korišćenja vulgarnih izraza ...
Ima par meni antipatičnih ljudi , ali ... ništa čudno ! I ja sam sigurno antipatičan nekima ! Toliko nas ima ...

Vi bi ste rekli : svi su dobrodošli na ovaj (pravoslavni) forum , ako su dobronamerni ... pa makar bili i bezbožnici !
Sa moje strane (pak) gledano , izgleda ovako :
važno je da ste vi meni  fini i kulturni pa , makar bili i ... vernici ! (niko nije savršen .. he he  ...)

Ako je pouke.org postigao toliki uspeh za tako kratko vreme , čemu treba zahvaliti ? ... ili kome ?
Mislim da vas mnogo "vadi" što ste moderni !
Medju administratorima i moderatorima su sve mladji ljudi , modernih pogleda na svet ...
To je mnogo važna stvar !
Članovi takodje - mladji ljudi , a obrazovani !

Na forumu ima puno zabavnih tema , koje su i najposećenije na forumu (pogledajte statistiku).

Ne znam kako je na drugim pravoslavnim forumima ...
Da li su netolerantniji , da li su preozbiljni ...
Ako neko ima objašnjenje , neka kaže !

Aj, srećan rodjendan !  0205_whistling

p.s.
ako neko u anketi odgovori sa "ostalo" , neka kaže na šta je konkretno mislio !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Добри људи.....  0110_hahaha slavabogu :cheesy2: 0442_feel bighugbighug

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

ја сам сега одговорио за ово  291291291

"Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")

драго ми је што смо успели да направимо атмосферу пријемчивости свих за све и драго ми је да смо успели и да делимично покажемо да Православље није сувопарна демагогија неколицине или гладних, већ се и даље трудимо да покажемо да је радост свима у сва времена  slavabogu

драго ми је да нас волите са свим нашим манама  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...