Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

Добро да је проваљена и банована! Можда је нека брадата жена која неће да стави своје слике. Форум би могао пропасти за два дана да агент Јуан није испитао ствар.

Подели на овим сајтовима

А и тебе, Данче. :)

Можда прати и сад ето буде љубоморна на мене sFun_bat  што ме ти поздрављаш овако од раног јутра..Хвала брате,избор песме је екстра,баш ко за мене.. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Добро да је проваљена и банована! Можда је нека брадата жена која неће да стави своје слике. Форум би могао пропасти за два дана да агент Јуан није испитао ствар.

Е тек сад има свега и свачега,више нису ни жене као некада,не знаш дал,носи сукњу или панталоне,дал има браду или бркове.. Агент Јуан ,свака част! :good2:

Подели на овим сајтовима

А и кад носи сукњу, не знаш шта се испод сукње крије, сем ако је из Шкотске. 

Тела сам и то да кажем него ај да не претерам од рано јутра тј. дана.

Зато ми ружњикави смо си увек сигурни,нас нико не дира нити испитује. :)

Подели на овим сајтовима

Агент Јуан ,свака част! :good2:

Мени је дужност да служим свом народу. А ако ме се сете кад буду плаћали хостинг, сете ме се...

Подели на овим сајтовима

са Македонцима који су разумели нашу муку и послали помоћ

Tamo gde vecno sunce sja

Tamo je Makedonija

Narod I zemlja koju volim ja...

Подели на овим сајтовима

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...