Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

Tema ne iskljucuje da se prica o kolektivi koliko ja znam, ili je mozda iskljucivo za individualca? Smanji ta slova malo, vidimo sta pises :)))

Izvini....negdje osjetih da je tema izgubila pravi smisao...u jednom trenu, uravo zbog tebe, dobila je boju - Kavaljer sam, al' najljepši :)

Oprsti mi molim te i nastavi kako si počeo...veselo izgleda :)

Подели на овим сајтовима

O,molim vas oprostite :)

Jako volim Srbiju generalno,samo sto se tice iskrenosti u opsirnom smislu.... Tu je problem... 

Znate,cula sam mnogo puta : " ja ne pusim,ne pijem,ne jurim kurve... Samo sto malo lazem"  To je neki humor,ali mnigo karakterizuje zemlju ;)

Bez brige! Dosta svega i kod nas :)

Подели на овим сајтовима

Izvini....negdje osjetih da je tema izgubila pravi smisao...u jednom trenu, uravo zbog tebe, dobila je boju - Kavaljer sam, al' najljepši :)

Oprsti mi molim te i nastavi kako si počeo...veselo izgleda :)

Nije tacno, raspravu su poceli Ioanna i volim sina bozijeg, i sto se mene tice to ide uz temu jer moramo obratiti paznju na osobine drustva u kolektivi.

Kavaljer sam, al' najljepši? Mozes li malo pojasniti ovo? Ne razumijem o cemu pricas.

Подели на овим сајтовима

Pristojnost nalaže da odgovorim, pa sa tim i završavam o tome na ovoj temi :)

Nije tacno, raspravu su poceli Ioanna i volim sina bozijeg, i sto se mene tice to ide uz temu jer moramo obratiti paznju na osobine drustva u kolektivi.

Sada  već razočarana... sa sebe spiraš krivicu, mada su svi pomenuti pošli off.  (nisam kriv ja...oni su :D )

Kavaljer sam, al' najljepši? Mozes li malo pojasniti ovo? Ne razumijem o cemu pricas.

Očigledno se ne objašnjava.

Tema nije rasprava o osobinama koje cijenimo.
Jasno je postavljena , a ona glasi "Koju osobinu najviše cenite kod drugog...?"

Ne - "Analiza osobina koju drugi cijene" 

Ako ta tema i treba, otvorite je pa...udrite. 

Sretno, imaćete posla :)

Подели на овим сајтовима

Pristojnost nalaže da odgovorim, pa sa tim i završavam o tome na ovoj temi :)

Sada  već razočarana... sa sebe spiraš krivicu, mada su svi pomenuti pošli off.  (nisam kriv ja...oni su :D )

Očigledno se ne objašnjava.

Pokušao sam posle prvog posta ali ne vredi... izvinjavam se i stvarno ne bi bilo loše da se obriše i počne da se praktikuje brisanje off-a. Dolaziće drugi na temu pročitati šta je bilo pre par strana i bataliti odgovor a samim tim i tema će zamreti a to nije cilj.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

To je sve u temi. Ne prica se o osobinama koje drugi cijene nego o osobinama koja se cijene u drustvu kao kolektivi a ne samo u individualcu. Al mozda jeste samo o individualcu a to zavisi sta Jessy kaze. Ako je tako onda se izvinjavam.

Подели на овим сајтовима

O,molim vas oprostite :)

Jako volim Srbiju generalno,samo sto se tice iskrenosti u opsirnom smislu.... Tu je problem... 

Znate,cula sam mnogo puta : " ja ne pusim,ne pijem,ne jurim kurve... Samo sto malo lazem"  To je neki humor,ali mnigo karakterizuje zemlju ;)

Bez brige! Dosta svega i kod nas :)

Опроштено ти је. :)

Генерализовала си тему.

Знаш, мало си ипак претерала. :)

Имам сина за женидбу, и када би ти мислила о њему тако као што си се изјаснила о Србима, не би се лепо провела кад бих те негде срела. :))

Јер су баш исти ти Руси, док су пролазили нашим крајем 1944. силовали доста жена, али нико никада није генерализовао руски народ са тим злочинима.

Напротив, у мом месту је јако удружење српско-руског пријатељства...и тако даље. :bendoff:

Подели на овим сајтовима

Kad srbin otvori dušu i nebo plače. Toliko o spominjanju celog naroda ove jako lepe teme.

Ne daje se potpuna  iskrenost pred nekim koga vidiš 10 puta u životu ona se samo naslućuje i dolazi ako mu veruješ.

Inače imamo divnih Hristovih svetitelja koji su uzvisili srpstvo i ponosili se njime pred samim Hristom. A lep je Gospod u svetiteljima iskrenim svojim.....

Ovako piše i govori pravi Hrišćanin, a i Srbin. Ayla je ispravno ukazala da je tema otišla u drugom pravcu.

Ali iz ovog posta vidim još jednu lepu osobinu, a to je rodoljublje. 

Koren ove osobine se nalazi u ljubavi prema sopstvenom narodu.  :good2:

Подели на овим сајтовима

Zvuci kao pretnja! Ovaj nacin ne odgovara meni. Ali sve je jasno. Vase srpsko ponasanje. Pricala sam samo o iskrenosti,koju nemate. To je sve!

Опроштено ти је. :)

Генерализовала си тему.

Знаш, мало си ипак претерала. :)

Имам сина за женидбу, и када би ти мислила о њему тако као што си се изјаснила о Србима, не би се лепо провела кад бих те негде срела. :))

Јер су баш исти ти Руси, док су пролазили нашим крајем 1944. силовали доста жена, али нико никада није генерализовао руски народ са тим злочинима.

Напротив, у мом месту је јако удружење српско-руског пријатељства...и тако даље. :bendoff:

Подели на овим сајтовима

Ovako piše i govori pravi Hrišćanin, a i Srbin. Ayla je ispravno ukazala da je tema otišla u drugom pravcu.

Ali iz ovog posta vidim još jednu lepu osobinu, a to je rodoljublje. 

Koren ove osobine se nalazi u ljubavi prema sopstvenom narodu.  :good2:

Znaci da je pravi hriscanin i srbin onaj koji ne moze prihvatiti kritiku o svom narodu i nauciti nesto korisno?

Upoznao sam mnogo ljudi iz drugih naroda svuda i moram priznati da je ona u pravu kad kaze da su srbi neiskreni, bahati, licemjerni i generalizacija je u ovom slucaju ispravna.

Подели на овим сајтовима

Zvuci kao pretnja! Ovaj nacin ne odgovara meni. Ali sve je jasno. Vase srpsko ponasanje. Pricala sam samo o iskrenosti,koju nemate. To je sve!

Не драга, ово је само искреност од мене.

Не познајеш ме, ни српски народ, а генерализујеш.

Или само немаш добро васпитање?

Мислим, мало је детињасто и размажено твоје етикетирање.

Али ово није тема.

Вратимо се на тему.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је ту тешко издвојити једну особину... искреност, скромност, смиреност, поштење... имамо Божије заповести и то су особине које треба прави хришћанин да има а и да ми ценимо :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...