Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 16. 1. 2013. at 11:13, Wlof рече
Ti to ozbiljno? Ja postavim pitanje zasto,a ti napises neku glupost na koju nisam ni mislio.

Ovo je vec drugi put da si me napala na temi o abortusu samo zato sto sam ja musko pa je onda ocigledno urodjeno meni da su zene negativci...

Ili mi odgovori na moje prvo pitanje ako imas nesto pametno da kazes,a ako nemas,onda me slobodno preskoci.

Pitanje ti je bezvezno : " Zašto bi žena imala slobodu?" Toliko bezvezno da ne zaslužuje razuman odgovor jer ga i nema.

Ne napadam nikoga i moje reči nisu napad, ako si ih tako shvatio to je isključivo tvoj problem.I na onoj temi si imao takva pitanja koja jedino ti razumeš.Ajd sad iskreno kakvo ti je to uopšte pitanje?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 16. 1. 2013. at 11:23, SHADOWS OF THE LIGHT рече
Ne moze zena sama da odlucuje o abortusu!I otac se pita!

Ali onda i otac deli odgovornost sa ženom ako mu baš nije do roditeljstva pa ne bi da brine o njemu.A ne samo žena.Znači otac se pita kad želi dete ali žena je jedino kriva ako muškarac ne želi ni dete ni obaveze pa ona onda ode na abortus?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:17, Анастасија рече
Pitanje ti je bezvezno : " Zašto bi žena imala slobodu?" Toliko bezvezno da ne zaslužuje razuman odgovor jer ga i nema.

Ne napadam nikoga i moje reči nisu napad, ako si ih tako shvatio to je isključivo tvoj problem.I na onoj temi si imao takva pitanja koja jedino ti razumeš.Ajd sad iskreno kakvo ti je to uopšte pitanje?

Mislim da je pitanje na mestu,sta to tacno daje zeni slobodu da ona sama odlucuje da li ce da abortira ili ne?

Naravno zakon daje,ali mene zanima zasto.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:26, Wlof рече
Mislim da je pitanje na mestu,sta to tacno daje zeni slobodu da ona sama odlucuje da li ce da abortira ili ne?

Naravno zakon daje,ali mene zanima zasto.

Zakon joj daje to pravo jer smatra da je žena vlasnik svog tela( kao i svaka invidua) i onog što je u njemu pa i ploda.E sad koliko je to nama vernicima ispravno je drugo pitanje.Mi možemo da edukujemo i pričamo zašto to baš nije tako ali da zabrannjujemo abortuse na nivou države nije baš dobra ideja.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:26, Анастасија рече
 Ali onda i otac deli odgovornost sa ženom ako mu baš nije do roditeljstva pa ne bi da brine o njemu.A ne samo žena.Znači otac se pita kad želi dete ali žena je jedino kriva ako muškarac ne želi ni dete ni obaveze pa ona onda ode na abortus?

Ko kaze da je samo zena kriva?On je jos vise odgovoran jer je muskarac.

Подели на овим сајтовима

Kaže "narodno mnenje",društvo, komšiluk a ne retko i crkva.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:29, Анастасија рече
 Zakon joj daje to pravo jer smatra da je žena vlasnik svog tela( kao i svaka invidua) i onog što je u njemu pa i ploda.E sad koliko je to nama vernicima ispravno je drugo pitanje.Mi možemo da edukujemo i pričamo zašto to baš nije tako ali da zabrannjujemo abortuse na nivou države nije baš dobra ideja.

E ovo boldovano,malo morgen.Nije vlasnik ploda i po zakonu ne sme da abortira bez pristanka oca.Nije se samoopolodila  poput nekog hermafrodita.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:29, Анастасија рече

Sto samo vernicima? Svako ko malo mucne glavom zna da to sto je u njoj nije njeno telo,niti taj plod ne moze da bude njeno telo do nekog odredjenog roka i onda magicno postaje i tatino...Ili je plod uvek njeno telo ili plod nije njeno telo uposte.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 10:35, cloudking рече
Spermatozid sam po sebi nije zivot, ali nije ni oplodjena jajna celija... kako to resavate?

Сперматозоид и јајна ћелија без интервенције  пропадају, тј. умиру, ембрион се без људске интервенције рађа. Другим речима ти одлучујеш да ли ћеш да од нечег што пропада да започнеш нови живот или да усмртиш биће које треба да започне нови живот, у сваком случају одговорност је на теби.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:33, Wlof рече
Sto samo vernicima? Svako ko malo mucne glavom zna da to sto je u njoj nije njeno telo,niti taj plod ne moze da bude njeno telo do nekog odredjenog roka i onda magicno postaje i tatino...Ili je plod uvek njeno telo ili plod nije njeno telo uposte.

Vernici imaju drugačiji da budem preciznija uglavnom drugačiji odnos prema rađanju i abortusu, mada poznajem i ateiste kojima je abortus sasvim stran.Ne možeš nametati drugom svoje ( i ljudsko i versko) viđenje stvari.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:32, SHADOWS OF THE LIGHT рече
E ovo boldovano,malo morgen.Nije vlasnik ploda i po zakonu ne sme da abortira bez pristanka oca.Nije se samoopolodila  poput nekog hermafrodita.

On 16. 1. 2013. at 11:32, SHADOWS OF THE LIGHT рече

Ma idi, ne sme bez pristanka oca?Ajd sad lepo gde si to našao u ZAKONU?

Подели на овим сајтовима

Ne piše tako ali na to se svodi, nemoj da si bukvalista.A sad lepo gde piše da ženi treba odobrenje oca deteta da izvrši abortus?Samo maloletnim licima je po zakonu treba odobrenje roditelja za to,ali oca deteta nikako.

Подели на овим сајтовима

On 16. 1. 2013. at 11:52, Анастасија рече
Ne piše tako ali na to se svodi, nemoj da si bukvalista.A sad lepo gde piše da ženi treba odobrenje oca deteta da izvrši abortus?Samo maloletnim licima je po zakonu treba odobrenje roditelja za to,ali oca deteta nikako.

Pa ne znam tacno gde,ali mislim da pise a ako ne pise pod hitno da se menja,jer to nije vlasnistvo samo majke nego i oca.Otac je posejao to seme,majka je zemlja koje sme treba da iznedri.Tako da koliko se pita majka pita se i otac.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...