Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

MISLIM, da treba ostavitsve u Bozijim rukama. Ali naglasavam, toje moje misljenje.

MISLIM, da treba ostavitsve u Bozijim rukama. Ali naglasavam, toje moje misljenje.

Ja i supruga smo nazalost imali taj slucaj ali nismo hteli dok nismo dobili blagoslov za abortus.

Sve treba prepustiti u Bozje ruke bukvalno sve.

Ja ako smem malo i da pojasnim verujem da Bogu nisu potrebni vitezovi svetlosti ni revnitelji vere ni sudije pravednosti niko osim da covek podredi volju svoju Bogu i da Bog deluje kroz coveka nesmetano tj. dobrovoljno.

Bitan je blagoslov rukopolozenog svestenika i poslusanje iako nam se ponekad cini da je nepotrebno ili pogresno.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne znam  čemu se tu radilo, ali da netko blagoslovi ubojstvo to mi nije jasno...

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Ja i supruga smo nazalost imali taj slucaj ali nismo hteli dok nismo dobili blagoslov za abortus. Sve treba prepustiti u Bozje ruke bukvalno sve. Ja ako smem malo i da pojasnim verujem da Bogu nisu potrebni vitezovi svetlosti ni revnitelji vere ni sudije pravednosti niko osim da covek podredi volju svoju Bogu i da Bog deluje kroz coveka nesmetano tj. dobrovoljno. Bitan je blagoslov rukopolozenog svestenika i poslusanje iako nam se ponekad cini da je nepotrebno ili pogresno.

Jako mi je zao zbog toga... Ali ponekad smo primorani donijeti teske odluke, ali ponekad moramo...  Kao sto Isus rece: Grijeh je ne zeljeti ostati sa svojim bliznjima ( pri tom se misli na to da je grijeh prepustiti se smrti )...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Miriam, kako mozes tako govoriti... Ako je zeni zivot u opasnosti i ako se na to ne obazire i to je onda ubistvo... Dobro promisli sta si sada napisala, ljudima je bilo jako tesko zbog toga, ne treba im jos ta tvoja filozofija o ubistvu... Sama si rekla nemas djecu, ne znas kako se dijete voli i molim te nemoj da vrijedjas nikoga, stvarno nije lijepo...  Ako je zeni zivot u opasnisti od trudnoce, moze se desiti da i ona umre, ne mora znaciti da ce se to dijete uopste roditi... Sta ako zeni npr. prijeti opasnost od rupture maternice??? U tom slucaju se ni dijete ne moze roditi... Znaci treba i ona da umre... Zar nije logicnije u tom slucaju spasiti zenu??? I ne poznajes ni doktorsku etiku koja kaze da je u tim slucajevima zenin zivot u prednosti...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Подели на овим сајтовима

"Не судите, да вам не би судили. Јер каквим судом судите, онаквим ће вам се судити, и каквом мером мерите, онаквом ће вам се мерити." 

Подели на овим сајтовима

Miriam, kako mozes tako govoriti... Ako je zeni zivot u opasnosti i ako se na to ne obazire i to je onda ubistvo... Dobro promisli sta si sada napisala, ljudima je bilo jako tesko zbog toga, ne treba im jos ta tvoja filozofija o ubistvu... Sama si rekla nemas djecu, ne znas kako se dijete voli i molim te nemoj da vrijedjas nikoga, stvarno nije lijepo...  Ako je zeni zivot u opasnisti od trudnoce, moze se desiti da i ona umre, ne mora znaciti da ce se to dijete uopste roditi... Sta ako zeni npr. prijeti opasnost od rupture maternice??? U tom slucaju se ni dijete ne moze roditi... Znaci treba i ona da umre... Zar nije logicnije u tom slucaju spasiti zenu??? I ne poznajes ni doktorsku etiku koja kaze da je u tim slucajevima zenin zivot u prednosti...

Poznajem je doktorsku etiku više nego što ti možeš zamisliti ;)  

Govorim ono što  mislim iskreno..Napisala sam da ne znam o čemu se tu radilo, pročitaj ponovo..A da li je nekome stvarno živt u opasnosti i to je pitanje...Ja pišem općenito..ne filozofiram ništa..niti koga vrijedjam, ja ne znamod kuda tebi to..a to što nemam djecu nije razlog da ne mogu napisati svoje mišljenje. Onaj tko preporuča abortus zbog moguće rupture maternice, je za izbacivanje iz liječničke komore, jer pojma nema..Vjerojatni takvi nisu čuli ili ne znaju napraviti carski rez..

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

"Не судите, да вам не би судили. Јер каквим судом судите, онаквим ће вам се судити, и каквом мером мерите, онаквом ће вам се мерити."

Истина! Само Бог има право да суди, ко смо ми обични смртници да се играмо Бога и да судимо другима, ако не можемо помоћи једни другима дјелима, онда бар можемо једни друге ријечима утјешити, а не просипати своју памет и друге вријеђати, судити им шта је исправно а шта не. Судити другима је гријех велики, то сваки хришћанин треба да зна и да се води тиме... Помозимо једни другима!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ja sam posle toga dobio dva sina eo gledam ih sad dok pisem ovo, da je moja zena umrla dete ionako nije moglo da prezivi porodjaj tj. postojale su male sanse ja bi sad gledao u Zid sam samcat jer sam po tebi mirjam izvrsio ubistvo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja sam posle toga dobio dva sina eo gledam ih sad dok pisem ovo, da je moja zena umrla dete ionako nije moglo da prezivi porodjaj tj. postojale su male sanse ja bi sad gledao u Zid sam samcat jer sam po tebi mirjam izvrsio ubistvo.

Хвала драгом Богу! Бог је велики и милостив! Нека су живи и здрави! :)

Подели на овим сајтовима

До руптуре матернице може да дође прије термина за порођај... То зависи од дебљине матернице... Ево нпр. ја сам имала 2 царска реза ( видиш ипак доктори знају урадити царски рез-није то баш нека мудролија :) )и не смијем 3. пут затруднити управо због великог ризика од руптуре јер ми је матерница јако истанчана ( дјеца су ми била тешка преко 45 кг и дуга 58 цм ) ... И шта кад биџ ја случајно остала трудна ( што се понекад дешава упркос мјерама контрацепције ), требала бих чекати када ће ми се матерница распрснути и када ће ми дјеца остати без мајке??? Зар то није неки вид убиства??? А о познавању докторске етике нећемо сада расправљати... 

Подели на овим сајтовима

Izvlačite zaključke iz konteksta..ja sam napisala da ne znam o čemu se radilo u tom slučaju..

Niti ikoga osuđujem..a niti se stavljam u uloga Boga..

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

Не говорим ја о том случају, оно што сам имала рећи за тај случај рекла сам... Говорим уопштено, ево у овом одговору сам говорила о руптури матернице... Смо сам изнијела своје мишљење јер сам ставила себе у ту ситуацију... Ја иначе кад неком нешто савјетујем или коментаришем увијек се ставим у ситуацију о којој говорим... Држим се оног правила " што не желиш да се ради теби, не ради ни ти другом "...

Подели на овим сајтовима

До руптуре матернице може да дође прије термина за порођај... То зависи од дебљине матернице... Ево нпр. ја сам имала 2 царска реза ( видиш ипак доктори знају урадити царски рез-није то баш нека мудролија :) )и не смијем 3. пут затруднити управо због великог ризика од руптуре јер ми је матерница јако истанчана ( дјеца су ми била тешка преко 45 кг и дуга 58 цм ) ... И шта кад биџ ја случајно остала трудна ( што се понекад дешава упркос мјерама контрацепције ), требала бих чекати када ће ми се матерница распрснути и када ће ми дјеца остати без мајке??? Зар то није неки вид убиства??? А о познавању докторске етике нећемо сада расправљати... 

To su vrlo rijetki slučajevi..a da se to i desi desiti će se u većoj trudnoći, kada se može napraviti carski rez i djete ima šanse za preživjeti u inkubatoru. 

A što ja to radim drugima,? Reći svoje mišljenje, je nešto krivo? Ili da lažem  možda

w, eh
rah betkoun el waheed

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...