Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

:)

Да пустимо то шта отац ради, дал гледа фудбал, јури друге жене, ил асистира у кукурузу.

Да, он је крив за све што си навела, немар, небригу, зато што не жели дете. Може и мајка да не жели дете, ал то није исто што и убити због тога дете. Ако не желе дете, нека га дају некоме ко жели то дете, Бог ће бринути о њему. У неким случајевима је и отац саучесник у убиству, што сам већ рекао, као и целокупна околина мајчина, "пријатељи", лекари, ... који је на то наговарају.

Dakle ne bitno je šta otac radi za to vreme dok se dete ne rodi?Pretpostavljam da je po tvome njemu sve dozvoljeno,totalno ne važno gde je i šta radi?Čuješ li ti sebe?On je tu da oplodi,verovatno, i da čeka iz bezbedne daljine da se dete rodi i onda eventualno odluči da li će da brine o detetu.Jel tebi ovo što si napisao samo u boldovanoj rečenici normalno?Ako jeste,onda zaista neću da gubim više vreme objašnjavajući tebi neke od najosnovnijih stvari.Tvoja logika je za mene ne logika,a tvoje poimanje svega ovoga za mene je poražavajuće.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

nije ne bitno,vrlo je bitno

ne moze drzava da oduzme dete majci,ali isto tako otac moze da ostavi majku sa detetom u utrobi njenoj

ja stvarno mislim da je za dete potrebno dvoje

mozda ja gresim

sta znaci dete je predano majci na staranje do porodjaja ,ako je tako ,onda ona moze o njemu da se brine i posle porodjaja

nemoj da mesas babe i zabe

nema potrebe

ne pravi samo majka dete ,vec se i muskarac tu nesto pita :)

Ту се највише Бог пита, који даје живот.

И крив је онај ко се дрзне да одузме тај живот. А ко ту све асистира, ко прави атмосферу такву да је то нормално и оправдано, ко даје оруђе и оружје да се атак на живот изврши, и чијим рукама се то врши, сви носе свој део одговорности.

Подели на овим сајтовима

A koji je razlog...da se diskutuje ovako "na kraj srca"... koliko god da "imamo u vidu" da "onaj tamo" nije u pravu... Kome to godi i chemu to vodi...

Zakljuchujemo (na prechac) da je neko "vrlo mlad" pa ga onda razvaljujemo epitetima ..da ih ne navodim sada.. pa tim pre bi trebali da nastupamo odmerenije... ...tja...i to valjda ima neke veze sa ljubavlju, verom,..sa Bogom.. ili nema...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

A koji je razlog...da se diskutuje ovako "na kraj srca"... koliko god da "imamo u vidu" da "onaj tamo" nije u pravu... Kome to godi i chemu to vodi...

Zakljuchujemo (na prechac) da je neko "vrlo mlad" pa ga onda razvaljujemo epitetima ..da ih ne navodim sada.. pa tim pre bi trebali da nastupamo odmerenije... ...tja...i to valjda ima neke veze sa ljubavlju, verom,..sa Bogom.. ili nema...

O čemu ti pričaš,Walter?Ko koga ovde "razvaljuje"'.Navedi mi konkretno epitete.I koliko smo mi to ne odmereni?Jel sam vređala?Dokaži?Jesam li omalovažavala?dokaži.U protivnom ovo je još jedna od tvojih demagogija. ;)
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ту се највише Бог пита, који даје живот.

И крив је онај ко се дрзне да одузме тај живот. А ко ту све асистира, ко прави атмосферу такву да је то нормално и оправдано, ко даје оруђе и оружје да се атак на живот изврши, и чијим рукама се то врши, сви носе свој део одговорности.

dodjosmo na pocetak price :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ово ми личи на ситуацију са Адамом и Евом, а сви знамо како се завршило то пребацивање одговорности. Можемо да мало претресемо и ко је од њих кривљи за губитак раја.

За абортус је крива жена, крив је и мушкарац, криви су и њихови родитељи што их нису васпитали, крив је и лекар што је пристао да убиство изврши и ко зна ко још. А чија је кривица највећа, зар је битно?

Подели на овим сајтовима

sHa_sarcasticlol

o cemu ti pricas ?u cemu je problem ? :)

Подели на овим сајтовима

O čemu ti pričaš,Walter?Ko koga ovde "razvaljuje"'.Navedi mi konkretno epitete.I koliko smo mi to ne odmereni?Jel sam vređala?Dokaži?Jesam li omalovažavala?dokaži.U protivnom ovo je još jedna od tvojih demagogija. ;)

Ja sa, demagog i evo javno to ovde priznajem ...ja nisam Walter ja sam Juan DE Mag de Gog za prijatelje Van Glog ..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Dakle ne bitno je šta otac radi za to vreme dok se dete ne rodi?Pretpostavljam da je po tvome njemu sve dozvoljeno,totalno ne važno gde je i šta radi?Čuješ li ti sebe?On je tu da oplodi,verovatno, i da čeka iz bezbedne daljine da se dete rodi i onda eventualno odluči da li će da brine o detetu.Jel tebi ovo što si napisao samo u boldovanoj rečenici normalno?Ako jeste,onda zaista neću da gubim više vreme objašnjavajući tebi neke od najosnovnijih stvari.Tvoja logika je za mene ne logika,a tvoje poimanje svega ovoga za mene je poražavajuće.

Ми причамо о абортусу, о убиству нерођене деце. Ако отац не жели ни жену ни дете, не сме да се због тога узме живот детета. Реч је о томе што ће жена због тога дати пристанак да убију дете. У тој ситуацији је битно за жену где је отац тог детета, али ако њега нема, ако је рецимо то дете продукт насиља над њом и њеним телом, она нема права да да пристанак за убиство. И то је само њена одлука.

Подели на овим сајтовима

Ово ми личи на ситуацију са Адамом и Евом, а сви знамо како се завршило то пребацивање одговорности. Можемо да мало претресемо и ко је од њих кривљи за губитак раја.

За абортус је крива жена, крив је и мушкарац, криви су и њихови родитељи што их нису васпитали, крив је и лекар што је пристао да убиство изврши и ко зна ко још. А чија је кривица највећа, зар је битно?

Preterivanje.Za abortus je kriv muškarac koliko i žena ukoliko zna da dete postoji i ako ga odbaci.Žena izvrši abortus,kriva je,takođe i muškarac koji nije želeo dete.A ko je više kriv,ne bitno je.Bitno je da su odgovorni oboje.Znala sam da će ova tema da ode u krajnost,jer uvek će vladati mišljenje da je žena u konkretnim situacijama i okolnostima jedini krivac,a ne verujem da je pred Bogom sve crno i belo,mislim da Bog gleda mnogo šire i dublje od nas.Ja ne prebacujem klrivicu na roditelje okolinu,komšiluk,već na aktere koji su stvorili dete i onda ga nisu želeli.
Подели на овим сајтовима

Ми причамо о абортусу, о убиству нерођене деце. Ако отац не жели ни жену ни дете, не сме да се због тога узме живот детета. Реч је о томе што ће жена због тога дати пристанак да убију дете. У тој ситуацији је битно за жену где је отац тог детета, али ако њега нема, ако је рецимо то дете продукт насиља над њом и њеним телом, она нема права да да пристанак за убиство. И то је само њена одлука.

lepo

da li to znaci da je Zena za sve odgovorna ?

Подели на овим сајтовима

Ne vredi,ne mogu više da te pratim , konfuzan si.Smorila sam se ko mač u kamenu . :D LN.
Подели на овим сајтовима

lepo

da li to znaci da je Zena za sve odgovorna ?

Не, Жена није одговорна за све. Одговорна је за благослов да се убије дете. За све остало је одговорам Мушкарац.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не, Жена није одговорна за све. Одговорна је за благослов да се убије дете. За све остало је одговорам Мушкарац.

izvini od koga ona to dobija blagoslov za ubijanje deteta ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...