Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

искрено сам топло и пријатно изненађен твојим ставом према убијању деце, пошто ретко који атеиста има смисла да схвати живот.  :group111:

Predrasude, Milanče!  :group111:

заборављаш да сам и ја био атеиста, тешко да имам предрасуде по том питању  :group111: pravopop

а има и овај моменат негативног искуства  :bla:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6434.msg205839.html#msg205839

Подели на овим сајтовима

искрено сам топло и пријатно изненађен твојим ставом према убијању деце, пошто ретко који атеиста има смисла да схвати живот.  dada

Predrasude, Milanče!  ;)

заборављаш да сам и ја био атеиста, тешко да имам предрасуде по том питању  :)amin-nas

а има и овај моменат негативног искуства  :bla:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6434.msg205839.html#msg205839

Bio sam i ja vernik. (:

Подели на овим сајтовима

онда си сад само у искушењу  greengrin

Religija je žrtvovanje realnosti projektovanom snu.
уф, уф, крупне речи  greengrin

цео свет стоји на хришћанским заповестима и бољи је за толико колико их се држи не оправдавајући болести које се јављају и одстрањујући их уз максимални могући повратак болесних у здравље.

шта је ту илузија или пројекција?

шта је ту илузија или пројекција у клипу који је постављен у првом посту на теми?

где је ту илузија или пројекција да воли родитеље који су дозволили трипут да је доктор покуша убити?

ето шта религија оздрављује и отелотворава, а шта би понудио атеизам - затвор, мучење, емотивну празнину, одсецање ...

Подели на овим сајтовима

онда си сад само у искушењу  greengrin

Religija je žrtvovanje realnosti projektovanom snu.
уф, уф, крупне речи  greengrin

цео свет стоји на хришћанским заповестима и бољи је за толико колико их се држи не оправдавајући болести које се јављају и одстрањујући их уз максимални могући повратак болесних у здравље.

шта је ту илузија или пројекција?

шта је ту илузија или пројекција у клипу који је постављен у првом посту на теми?

где је ту илузија или пројекција да воли родитеље који су дозволили трипут да је доктор покуша убити?

ето шта религија оздрављује и отелотворава, а шта би понудио атеизам - затвор, мучење, емотивну празнину, одсецање ...

To zapravo nisu hriscanske zapovesti, to je prepisano iz egipatske Knjige Mrtvih.

Najjace da su 'riscani izmislili 'Ne ubij'.

Gotivim te Milane koliko hoces ali mnogo lupetas o tom ateizmu. Kakav crni zatvor?

Pa stolica mi je savrseno normalna covece.

Imam i dokaze. Wuhuhu.

Подели на овим сајтовима

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs208.snc4/38749_143435629017998_100000546842190_343922_3402733_s.jpg

Strogost rađa strah, grubost rađa mržnju.

Najljepši dio ljepote je onaj koji slika ne može izraziti.

Niko ne uspijeva tako brzo kao onaj koji se koristi tuđom greškom.

...

Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima.

Vidljive vrline donose ugled, tajne vrline bogatstvo.

Bolje je poslovati sa ljudima koji nešto žele nego sa onima koji su postali ono što su htjeli.

Ljudi se žale na kratkoću vremena, a jednako se trude da ga prekrate.

Valja imati na umu da je hrabrost uvijek slijepa, jer ona ne vidi opasnost i neprilike.

Bračna ljubav stvara čovječanstvo; prijateljska ga usavršava, a razuzdana ljubav kvari ga i ponižava.

Osveta te izjednačuje sa neprijateljem, oproštaj te uzdiže.

apel.png

Подели на овим сајтовима

за мој појам, неко ко је крштен није и верник, већ онај који живи такав живот. крштење је само улазница за воз, а потпуно је друга ствар путовати ...

ко зна зашто су ти људи пресудили својој деци уствари, никад ствари нису тако просте како их ми перцепирамо или их људи изговоре ...

Христос осветљава и даје смисла, а они су помрачени и чине бесмисао ...

моли се за те пале душе, ту само Бог може да помогне да се осветле.

с друге стране, мислим да није ни примерено ни паметно да исповедамо туђе грехе и тиме их излажемо данас-сутра чудним погледима, осудама и шкргуту слабих.

ми треба да бројимо своје, а не туђе, и сопственим примерима или сведочењима да ширимо радост Васкрсења Христовог као ова жена са снимка са почетка теме, а не да се бавимо многонуђеном и различитом паду.

:bla: joooj:):drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

ЗЛОЧИН ЈЕ ИСТИ

Аутор Наташа ИС ХС. Написано датума: четвртак, јул 29, 2010 у 2:48 по подне

Улази забринута жена код свог гинеколога и каже:

„Докторе, имам озбиљан проблем и очајнички ми је потребна ваша помоћ. Моја беба још нема ни годину дана, а ја сам опет трудна. Не желим друго дете тако брзо.“

„Шта хоћете да урадим?“, упитао је доктор.

„Желим да прекинете моју трудноћу. Рачунам на Вас.“

Доктор је мало размислио и одговорио:

„Имам боље решење за Ваш проблем. Сем тога мање је опасно.“

Жена се осмехнула мислећи да ће доктор да прихвати њен захтев.

Доктор је наставио:

„Видите, да не би морали да водите рачуна о два детета у исто време хајде да убијемо ово што вам је на рукама. На тај начин можете да се одморите пре него се друго роди. Ако већ треба да убијемо једно, све једно је које убијемо, јел тако? Сем тога нема никаквог ризика за Вас ако убијемо ово које вам је а рукама.“

Жена је узвикнула:

„Не докторе! Ужас! Злочин је убити дете!

„Слажем се“ рече доктор, „али мени се чинило да Вама то не смета, зато сам Вам предложио најбоље решење.“

Доктор је успео да убеди маму да нема разлике између убиства рођеног или нерођеног детета. Злочин је исти!  :bla: 70zfof0qsamomolitva

apel.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...