Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јадно детенце,а и јадни му родитељи,иако ,можда,још,нису свесни тога. kriminalac

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ајде не разумем једном, АЛ ТЕК НЕ РАЗУМЕМ ТРИПУТ

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

болесници једни ц 278пзт28п4928п4928п4928п4928п4928п4928п490тг3у4 г г г

Подели на овим сајтовима

До скора су Шпанија и Италија биле земље са најмањим бројем абортуса. Не знам каква је сада ситуација после овога закона.

Оно што је поражавајуће је да су Србија и Русија у самом врху...

Verovatno zato sto je u tim zemljama sve vise imigranata ,nasih,Rusa ,iz Africkih zemalja itd...

Ovo o detetu kojeg su izvadili iz stomaka,pa prezivelo,pa umrlo je strasnoooo!

Kod nas u komsiluku zena zatrudnela 3. put,pokazalo se da su blizanci,ode na abortus iz ekonomskih razloga i tesnog stambenog prostora(!),kad posle 5 meseci raste stomak...Dr jedno ubila,drugo prezivelo,eno je,ziva i zdrava devojcica,hvala Bogu...Svasta se desava.

Ono sto mi prilicno smeta je sto skoro svi govore da su abortusi zenina odluka,da je zena ubica,a dobro se zna da u mnogim slucajevima muskarci tu odluku donesu i cak ne odu u bolnicu sa zenom,nego je posalju kao da vadi zub...Strasno.Ne opravdavm nikog,ali oboje su krivi.

Подели на овим сајтовима

Kada sam prvi put zatrudnela,odem kod doktorke da mi potvrdi trudnocu,sva srecna i ushicena,a tamo hladan tus,umalo me nije izbacila iz ordinacije kada sam joj na njeno pitanje da li cu zadrzati bebu,odgovorila da hocu.Vikala je navodeci primere kako se majke muce sa decom,kako su muzevi sebicni,kako je moj muz sebican itd...muka mi je kad se setim.Vratila sam se kuci ridajuci,sva istraumirana jer to od nje nisam ocekivala.sutradan sam promenila doktorku i otisla kod druge koja mi je vodila trudnocu do kraja.

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

Kada sam prvi put zatrudnela,odem kod doktorke da mi potvrdi trudnocu,sva srecna i ushicena,a tamo hladan tus,umalo me nije izbacila iz ordinacije kada sam joj na njeno pitanje dali cu zadrzati bebu,odgovorila da hocu.Vikala je navodeci primere kako se majke muce sa decom,kako su muzevi sebicni,kako je moj muz sebican itd...muka mi je kad se setim.Vratila sam se kuci ridajuci,sva istraumirana jer to od nje nisam ocekivala.sutradan sam promenila doktorku i otisla kod druge koja mi je vodila trudnocu do kraja.

кога ће болестан доктор да лечи или породи, ако је смрћу обузет  joooj joooj joooj
Подели на овим сајтовима

што се тиче абортуса, односно децеубиства, мислим да смо сви криви ...

joooj Појасни мало... Мис'им ако није проблем.
није то у неком смислу некаквог комплекса, већ да смо ми бољи и здравији могли бисмо више да утичемо на људе да буду мало осетљивији према себи и другима ...

не знам да ли си прочитао чланак из претходне спојене теме,

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4184.msg126679.html#msg126679

али ја сам потпуно уверен да код нас не би ни 1000 људи у Београду изашло на улицу.

ако већ бројка од 150,000 легалних абортуса годишње не УРЛА довољно.

слободан избор остаје, али човек у здравијој средини тешко да иде болесним путем, или здрав да не оде болесним, ипак средина уме да изврши пресудан утицај на човека, понекад далеко већи него непосредна околина.

социјално стање је обично само оправдање за чињенични НЕДОСТАТАК избора који ти људи направе из илузије да не може другачије бити.

да не повлачим питање патологије сексуалног и кућног НЕваспитања.

с друге стране мислим да ти људи заиста умисле да немају другог избора, мислим да су потпуно уверени у то, а да је после неког времена или пута по ножем бол толико несносна у души да се почињу хранити њом, понављајући негативно искуство.

прерасте у класичну патологију већ у најави.

наиме, статистичка процена је да ће до краја године навршити статистика да је 90% жена до 45 године живота барем једном извршила абортус. то је 9 од 10. још мало и та једна ће постати статистичка маргинализација у стилу - једна ко ниједна.

и онда се окренеш око себе и ухватите те језа да ли ћеш уопште тражити савет од здраве личности.

БИЛО КАКАВ.

а ми смо генерално нација самоубица, због тако високе стопе чедоморства по глави становника, имамо преко 10 пута вишу стопу него што је номинална европска стопа.

мене је дубоко поразило искуство да сам провео три недеље малтене физички полуболестан сваки дан причајући са децом на фејсбуку од 15-19 година, иначе ударно годиште које носи преко 80% свих чедоморстава у Србији, и да су потпуно неосетљива за проценте из ове слике.

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Mene je ovo danas potpuno PORAZILO! Svaka njena rec, ne samo ta cinjenica da je prezivela abortus.

Njena vera je zaista neverovatna.

"Cilj sveg mog zivota ovde je da ucinim da se Bog nasmeje"

Potpuno me razoruzala i rasplakala...

Daj mi Boze ovakvu veru...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...