Jump to content

Посланица о правом пријатељству

Препоручена порука

Ja sam veoma druželjubiva :drugarstvo:.

Poznajem mnogo drugara iz osnovne,srednje ,sa fakulteta,iz različitih sredina,ali pravih prijatelja nemam.

Dugo sam mislila da imam najbolju drugaricu,ali nažalost nije bila ona prava........ 

:351780:

Подели на овим сајтовима

`ајде да јој вратимо прави смисао..... :D:navijanje:

Sama rec kaze, prijatelj je svaki covek koji ti prija.

A onaj sa kime se druzis je drugar.

A ja bi se trebao zvati DYNABLASTER Kolumbo :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Dobro ljudi nemojte sad sa frazama da se razbacujemo xD

Pitao sam za licna iskustva :)

iz mog iskustva... e dobro slusaj, kada si potreban nekome onda ti se on nudi kao prijatelj, medjutim ako je tebi potrebno nesto obicno ti prijatelji ce ti zalupiti vrata pred nosom, ovde mislim i na to da te saslusaju a kamo li da ti odista pomognu...

znaci, retki su ti koji u svojoj sreci trenutnoj, mogu dozvoliti drugome da im narusi istu svojim problemima...

ne nemam mnogo prijatelja... mozda dva... eventualno tri...

Подели на овим сајтовима

U trenucima nevolje znam da mogu da racunam na ljude sa kojima se ne vidjam mesecima a sa kojima imam dugogodisnja prijateljstva. A drustvo sa kojim se vidjam svake nedelje znam da bih morao da izbegavam u tim situacijama jer bi mi jos pogorsali stanje. To je malo izvitoperena situacija izgleda. Zato polako i zahladnjuju odnosi medju nama. Mozda je to i bolje za sve.

Подели на овим сајтовима

U trenucima nevolje znam da mogu da racunam na ljude sa kojima se ne vidjam mesecima a sa kojima imam dugogodisnja prijateljstva. A drustvo sa kojim se vidjam svake nedelje znam da bih morao da izbegavam u tim situacijama jer bi mi jos pogorsali stanje. To je malo izvitoperena situacija izgleda. Zato polako i zahladnjuju odnosi medju nama. Mozda je to i bolje za sve.

da, to govori da se ti sa kojima se vidjas svake nedelje zovu druzbenici.....i oni su obicno tu kada je sve dobro i lepo....beze od problema i nevolja kao da su zarazni.....a pravi prijatelji nisu uvek fizicki sa tobom, ali su uvek tu....tu su kada su ti najpotrebniji....i uvek znaju kada  i kako....ako imas makar jednog takvog prijatelja, ti si veoma srecan covek....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Kaze jedan pisac "ako zelis da saznas ko ti je prijatelj zavrsi na robiji pa ces videti"  xD Mislite li da je pruzanje pomoci u teskim zivotnim situacijama iskljucivo merilo ko ti je prijatelj a ko ne? I da li ovi koji se razbeze od tebe u tim situacijama zasluzuju da budu otpisani ?

Подели на овим сајтовима

Ja sam baš imala situaciju u životu kada sam mislila da nemam prijatelja, neki nisu mogli da budu uz mene - fizički, a drugi su voleli moje društvo, ali me prosto nisu videli. E onda sam prestala da se trudim oko drugih... Ipak se tad očistilo žito od kukolja, i sad mogu sa sigurnošću reći ko mi je prijatelj - jer oni su videli mene najtežu i mene punu poleta - pa ipak su tu... Moraš biti hrabar da budeš to što jesi, čak iako ispadneš pred nekima slab i nikakav, čini mi se da je to test za prijateljstva - bar je meni tako bilo

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Нисам у контакту јер сам далеко а од 2009 год када сам имала најтежих тренутака у животу, увек су ту били људи који ми је само драги Бог могао послати,да ме неко питао никад не би знала откуд они али ето спознах да наш Отац Небески је најбољи наш ПРИЈАТЕЉ..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...