Jump to content

Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ali šta je trol bez hate maila? Pošaljite mu nešto onako neki masan mail da se ne oseti zapostavljeno.

Штета што он нема неки форум, блог, влог...  био му трол :)

I gde je on uopšte nema ga odavno ovde. Ban mu je prošao

На фб групи АС је најавио да напушта форум јер је банована Катарина (због вређања @Драгог). Видећемо клико ће да издржи. Мада, прати он форум и исмејава га посављајући теме на њихову фб групу.

Он је заиста чудан лик. Нису му све козе на броју.  :)

Подели на овим сајтовима

Клинац је као програмиран. Не види да само копира и мантра оно што је чуо од АС.   Интернет је чудо

Класична индоктринација детета (мада ненамерна, нису криви ови из АС што се дете наложило). Понавља као мантру реченице које је покупио на групи АС. Нека га. И ја сам био залуђен атеизмом у његовим годинама. :) То је време када желиш да се доказујеш, да будеш примећен и посебан. Тражиш начин за све то, тражиш пут да измамиш дивљење и похвале које те чешкају по ушима. Природна фаза у одрастању.

Подели на овим сајтовима

Uglavnom videh da mu se i Vasilije divi. Mali već počeo hejt mailove da dobija, a vasilije uz godine trolovanja ni jedno. Ajde budite ljudi pa mu barem vi napišite koje

Ко да реагује на Мурамасу, када и они са IQом једнаким броју ципела укапирају да је трол... 

Подели на овим сајтовима

http://markoek.wordpress.com/2013/05/07/ja-antiteista/

snimite Stojadinove komentare... 

ovo postavljam na molbu brata u Hristu, Muramase koji je banovan vo vremja ono (pre neku nedelju ili kolko već beše)

a vidite i ovo

http://pravoslavljepzv.wordpress.com/2012/07/28/%D0%B1%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%83%D1%98%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%88%D1%82%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B4/

i obavezno pogledati komentare

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Шта ли ће од овог клинца да буде кад порасте

Bice od njega dobar hriscanin... big-smile.png

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Bice od njega dobar hriscanin...

Хоће, ако свој дар употреби на читање и изучавање философије, рецимо. Па кад мало провоза вијуге, видеће да није све тако црно и бело, као на групи АС. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Хоће, ако свој дар употреби на читање и изучавање философије, рецимо. Па кад мало провоза вијуге, видеће да није све тако црно и бело, као на групи АС. 

Neka bude sta bude, njegovo pravo, njegov zivot, ja mu zelim sve najbolje. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Neka bude sta bude, njegovo pravo, njegov zivot, ja mu zelim sve najbolje. 

Свакако. Почетна догма у павославном хришћанству: човек је слободан. Тачка. Нема расправе. 

Подели на овим сајтовима

Треба много радити на разбијању предрасуда и погрешних предубеђења и убеђења, како код атеиста тако и код поједи них верника.

и то што пре, док не постане озбиљно

Подели на овим сајтовима

Свакако. Почетна догма у павославном хришћанству: човек је слободан. Тачка. Нема расправе. 

Upravo, ne znam ni sto neki reaguju na ovakve stvari, zasto ih uopste pogadja ovaj klinac? Meni je ovaj klinac drazi nego mnogi drugi, jer se makar interesuje za nesto. 

Шта да му пишемо. Дечко је у усијању. Треба да прођу године да би могло са њим да се разговара о религији.

Лик хође да буде нови Пеђа. Само Пеки је почео доста касно да снима клипове. Шта ли ће од овог клинца да буде кад порасте... видећемо. У сваком случају почињемо да добијамо нову генерацију антеитеиста и мрзитеља Цркве, религије и верника.

Sta to ima veze? Bolje da oce da bude Pedja nego da oce da bude Karleusa ili Arkan ili Ratko Mladic...

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...