Jump to content

Лажно учење мормона ("цркве Исуса Христа светаца последњих дана") – Епископ Александар Милеант

Оцени ову тему

ribar

Препоручена порука

• Одговори 155
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne zaboravite da oni plaćaju desetak svojih prihoda svojoj Crkvi, jednako Jehovistima i Subotarima, i tu se ipak sakupi kinta.

Kao slikoviti primer: koliko ljudi ima vaša parohija? U toj parohiji, dakle, bilo bi dovoljno oko 10-15 ljudi sa prosečnom zaradom da bi se izdržavao sveštenik cele godine, znači celu godinu da ima svoju mesečnu platu.. Sledećih 10-15 ljudi sa prosečnom platom da bi se izdržavao drugi sveštenik. Ako recimo parohija ima 100 ljudi, 100 parohijana, 20-30 parohijana je dovoljno da se izdržavaju dvoje sveštenika. 70-80 parohijana odnosno njihov desetak ostaju za ostale potrebe parohije... 

Plus, raskošna im je ta jedna glavna crkva (nešto kao saborna kod nas), dok su im ostale crkve mahom obične kućerde.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Ja bih kod Mormona bio malo oprezan..

References for the Cartoon banned by the Mormon church

Ухх брате па ови су баш застранили  4chsmu1 Какве само глупости видјех овде  amin-nas

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Ja bih kod Mormona bio malo oprezan..

References for the Cartoon banned by the Mormon church

Ухх брате па ови су баш застранили  4chsmu1 Какве само глупости видјех овде  amin-nas

ма неееееееее

стварно катастрофа...

Подели на овим сајтовима

Ne zaboravite da oni plaćaju desetak svojih prihoda svojoj Crkvi, jednako Jehovistima i Subotarima, i tu se ipak sakupi kinta.

Kao slikoviti primer: koliko ljudi ima vaša parohija? U toj parohiji, dakle, bilo bi dovoljno oko 10-15 ljudi sa prosečnom zaradom da bi se izdržavao sveštenik cele godine, znači celu godinu da ima svoju mesečnu platu.. Sledećih 10-15 ljudi sa prosečnom platom da bi se izdržavao drugi sveštenik. Ako recimo parohija ima 100 ljudi, 100 parohijana, 20-30 parohijana je dovoljno da se izdržavaju dvoje sveštenika. 70-80 parohijana odnosno njihov desetak ostaju za ostale potrebe parohije... 

Plus, raskošna im je ta jedna glavna crkva (nešto kao saborna kod nas), dok su im ostale crkve mahom obične kućerde.

što ti je dobar biznis. 4chsmu1 amin-nas 1317_womens isus-sinai crossrc
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Иначе, колико сам имао прилику да чујем, мормони важе за породичне људе, подстичу вјернике на рађање што већег броја дјеце и сл- т.ј. на очување породичних вриједности.

Једино то нам је потребно

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Иначе, колико сам имао прилику да чујем, мормони важе за породичне људе, подстичу вјернике на рађање што већег броја дјеце и сл- т.ј. на очување породичних вриједности.

Једино то нам је потребно

ja o njima ne znam puno da li oni rabe kakv drugi naziv osim ovaj?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Malo sam se našalio na račun Aga pije mleko.Pričali smo već o tome i prenio mi je svoje utiske!Iznenadio ih je svojom metodikom i retorikom što je nesumnjivo tačno, jer je zaista velik čovjek!

Znači oni su neka sekta koja je se udaljila od izvornog hrišćanstva.

Koja su njihova učenja?U čemu se razlikuju od vas?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...