Jump to content

ЖРУ Анкета: Како доживљавате атеисте?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

ЖРУ АНКЕТА: Како доживљавате атеисте?  

224 члановâ је гласало

1. 1. ЖРУ АНКЕТА: Како доживљавате атеисте?

• Као сасвим нормалне људе који мисле својом главом
    • Несрећне и неостварене људе, жалим их
    • Одличне саговорнике на разне богословске теме
    • Људе који не знају шта хоће у животу
    • Немам никакав став према атеистима
    • Атеисти не постоје
    • Има их разних, углавном су нормални људи
    • Као непријатеље Цркве, богомрзитеље и црквомрзитеље
    • Поштујем њихов став иако се не слажем
    • Ја сам атеиста

Препоручена порука

Smiri malo frustracije znam da si besan ali šta se tu može sa obzirom da je ovo demokratski sistem ako svi kažu da nešto ne postoji onda ne postoji i tu je quit. Just_Cuz_19

Hajde da demokratski glasamo o tome da li svaki clan ZRUa ima milion dolara na racunu? A? Ja bih mogao na malo duzi odmor.  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

oće li neko od admina da reaguje ili će kolega da pusta korenje

2 put čoveku govori da ne postoji a obraća mu se ... jes da je post al što je mnogo mnogo je

Nema potrebe za bilo kakvom reakcijom admina... javni forum... ima svako pravo da se obrati bilo kome... kao što svako ima pravo i da ignoriše takve tipove... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

šarlatana

Meni je bilo vrlo interesantno zapazanje Sv. Vladike Nikolaja a cini mi se da mozda ima veze sa ovim tvojim pitanjem.  Dakle, ako su Sv. Apostoli pratili Hrista i provodili vreme sa njim gledajuci kako cini cuda itd... pa ipak kada je dosao onaj trenutak kada su ga uhapsili i raspeli sv. Apostoli su se razbezali, pobegli su glavom bez obzira sto bi se reklo. Isti ti Sv. Apostoli koji su bili prestravljeni i u cudu - sta se ovo sad dogodilo on je Bog a oni ga raspese... su nakon svega toga ceo svoj zivot posvetili propovedi Hristovog Jevandjelja i umirali u najstrasnijim mukama ne odricuci se Hrista. Znaci nesto se u medjuvremenu desilo sto je ove ljude ucinilo propovednicima i stradalnicima za veru u Hrista. Dogodilo se Vaskrsenje Hristovo a oni su bili svedoci.

(Ovo je moje nevesto prepricavanje ali bitna je sustina)

Sve su to nama preneli i evo vise od 2000 godina se cita to "svedocanstvo" svake nedelje u crkvi pa "ko ima usi da cuje neka cuje".

I tako stotinama godina ljudi su umirali mucenicki zbog vere u Hrista o cemu mislim da postoje i pisani dokazi ako se ne varam. I ima jos toliko dokaza ako nekome trebaju... To ti je brate prijatelju .smesko.  ili verujes ili ne verujes...

Trazi trazi pa ces naci... .smesko.

Izvinjavam se na eventualnim gramatickim i ostalim greskama dosta je kasno vec odavno sam tebala da hrcem

• Волим 1

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

Meni je bilo vrlo interesantno zapazanje Sv. Vladike Nikolaja a cini mi se da mozda ima veze sa ovim tvojim pitanjem. Dakle, ako su Sv. Apostoli pratili Hrista i provodili vreme sa njim gledajuci kako cini cuda itd... pa ipak kada je dosao onaj trenutak kada su ga uhapsili i raspeli sv. Apostoli su se razbezali, pobegli su glavom bez obzira sto bi se reklo. Isti ti Sv. Apostoli koji su bili prestravljeni i u cudu - sta se ovo sad dogodilo on je Bog a oni ga raspese... su nakon svega toga ceo svoj zivot posvetili propovedi Hristovog Jevandjelja i umirali u najstrasnijim mukama ne odricuci se Hrista. Znaci nesto se u medjuvremenu desilo sto je ove ljude ucinilo propovednicima i stradalnicima za veru u Hrista. Dogodilo se Vaskrsenje Hristovo a oni su bili svedoci. (Ovo je moje nevesto prepricavanje ali bitna je sustina) Sve su to nama preneli i evo vise od 2000 godina se cita to "svedocanstvo" svake nedelje u crkvi pa "ko ima usi da cuje neka cuje". I tako stotinama godina ljudi su umirali mucenicki zbog vere u Hrista o cemu mislim da postoje i pisani dokazi ako se ne varam. I ima jos toliko dokaza ako nekome trebaju... To ti je brate prijatelju ili verujes ili ne verujes... Trazi trazi pa ces naci... Izvinjavam se na eventualnim gramatickim i ostalim greskama dosta je kasno vec odavno sam tebala da hrcem

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

Не знам шта бих рекао, не познајем лично ни једног атеисту па да могу да оценим. Мислим, познајем ја доста људи који не верују у Бога али баш ни једног атеисту.
Iz Oksfordovog recnika:

Definition of atheism

noun

[mass noun] disbelief or lack of belief in the existence of God or gods

Подели на овим сајтовима

A zašto u moderno vreme nema vaskrslih koji su tri ili više dana bili mrtvi?

Када градиш кућу , прво поставиш темеље , затим зидаш , на крају мећеш кров а потом печеш прасе.

Што би поново постављао темеље кад завршиш кућу ? 

Подели на овим сајтовима

Када градиш кућу , прво поставиш темеље , затим зидаш , на крају мећеш кров а потом печеш прасе.

Што би поново постављао темеље кад завршиш кућу ? 

Da bi renovirao kuću popravio od svih nepogoda, zbog lizišta. Jer je beton počeo da puca od vlage koja se uvukla u srce temelja.....

U ala sam nešto raspoložen danas :D

Подели на овим сајтовима

Što je više ovakvih idijota ima sa morbidnim bilbordima to je sve šizofrenog ateizma kod ljudi.

Nemoj tako ja mislim da su bilbordi baš cool, dobro možda nije baš za bilbord, ali za neki poster na 9gagu, nema boljeg. To što ima šizofrenih ateista biće ih sa bilbordima ili bez

Подели на овим сајтовима

Meni je bilo vrlo interesantno zapazanje Sv. Vladike Nikolaja a cini mi se da mozda ima veze sa ovim tvojim pitanjem.  Dakle, ako su Sv. Apostoli pratili Hrista i provodili vreme sa njim gledajuci kako cini cuda itd... pa ipak kada je dosao onaj trenutak kada su ga uhapsili i raspeli sv. Apostoli su se razbezali, pobegli su glavom bez obzira sto bi se reklo. Isti ti Sv. Apostoli koji su bili prestravljeni i u cudu - sta se ovo sad dogodilo on je Bog a oni ga raspese... su nakon svega toga ceo svoj zivot posvetili propovedi Hristovog Jevandjelja i umirali u najstrasnijim mukama ne odricuci se Hrista. Znaci nesto se u medjuvremenu desilo sto je ove ljude ucinilo propovednicima i stradalnicima za veru u Hrista. Dogodilo se Vaskrsenje Hristovo a oni su bili svedoci.

(Ovo je moje nevesto prepricavanje ali bitna je sustina)

Sve su to nama preneli i evo vise od 2000 godina se cita to "svedocanstvo" svake nedelje u crkvi pa "ko ima usi da cuje neka cuje".

I tako stotinama godina ljudi su umirali mucenicki zbog vere u Hrista o cemu mislim da postoje i pisani dokazi ako se ne varam. I ima jos toliko dokaza ako nekome trebaju... To ti je brate prijatelju .smesko.  ili verujes ili ne verujes...

Trazi trazi pa ces naci... .smesko.

Izvinjavam se na eventualnim gramatickim i ostalim greskama dosta je kasno vec odavno sam tebala da hrcem

Hiljadu sledbenika Dzima Dzonsa su masovno dali svoje zivote za njegove ideje... po ovoj logici, njihove smrti verifikuju te njegove ideje?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...