Lady Godiva Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 пре 14 часа, Nikola Stojanovic рече @Lady Godiva Samo za moju sestru godivicu. <3 Што мене цитираш? Нема везе са оним што сам ја поставила. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 @Lady Godiva Tako mi je srcu godilo, sestro moja. Ne pitaj me sto. <3 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 14, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2019 пре 25 минута, Nikola Stojanovic рече @Lady Godiva Tako mi je srcu godilo, sestro moja. Ne pitaj me sto. <3 Океј. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 5, 2019 Пријави Подели Написано Март 5, 2019 Čitam nedjeljni komentar koji jasno kaže Ko ne misli ovako, taj kleveće i laže Ljudi bez kalibra i bez ideja Ufuravaju nam istine crno-bijele. Investicije su probile plafon, troše se krediti Svuda mnogo paranoje, svi su do grla u krizi A mi bi htjeli da budemo centar svijeta Kineski sindrom za mnoga ljeta. A ja, ja nemam dara Zabranjeno je da odgovaram. Šljakeri danas žive kao bubreg u loju Nitko ih ne dira dok stoički drmaju lozu Penzioneri sjede mirno kao ptice na grani A raj za moju staru, vrte se tobogani. Svako malo neko se pospe pepelom po glavi Opreznost iznad svega, budi pametan stari A šta ti tu mozes. ne budi lud Oni budu tebe rista ravno na sud. A ja, ja nemam dara Zabranjeno je da odgovaram. Moja mala nije nikad bila u jambo-jetu Ne pada joj na pamet da ona drži dijetu Klinci zure u TV i to po cijeli dan Oči su im četvrtaste ko ekran. Ja se vraćam kući rano u pola šest Na prvom uglu konfisciram jogurt Udarac u glavu me brutalno dovlači svijesti Ako ne slušas kurvin sine, nećeš ni jesti. A ja, ja nemam dara Zabranjeno je da odgovaram. Предраг М, Milica Bajic, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Април 11, 2019 Пријави Подели Написано Април 11, 2019 Спојлер Milica Bajic, Поет, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 12, 2019 Пријави Подели Написано Април 12, 2019 Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 pesma ovog i svakog drugog dana..... ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=F0ySBYUwsU8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dario Milić Написано Мај 17, 2020 Пријави Подели Написано Мај 17, 2020 On 29.5.2010. at 16:48, Маша рече Ова песма ме увек сети на Милета Радовића из Ваљева, данас хиландарског монаха, када смо пре ху година били ђутуре на венчању моје пријатељице .. била је невиђено добра жива музика и Миле на ову песму пао у омањи транс Може ли мало више о Милету Радовићу,сада монаху Доментијану.Кажу да је велики господин,и моћан приватник Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 27, 2020 Пријави Подели Написано Јул 27, 2020 Od monaha i sveprotestnog pape Antonija za sve članove sajta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2021 Пријави Подели Написано Јул 27, 2021 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука