Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Draga, i Saveta se pridružuje čestitkama. Blagosloven rodjendan ti želim - ne srećan već blagosloven - ako me razumete 1324_womens 1324_womens 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Srecan, srecan divan dan!!! :) zivela! :) 

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Данас нам је диван дан, диван дан

Милане, брацо, срећан ти рођендан...

Живео, живео и добар нам био...

:aplauz:  0512_music  0512_music  :120286:  :120286:

:trubac:  :trubac:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Придружујем се честиткама. Све најбоље од срца. 

:)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

birthday-pilotcat%20(1).gif

gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Драгана Милошевић,

По називу теме помислила сам да Милан негдје одлази, сели се у други град и сл. :)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@@Драгана Милошевић,

По називу теме помислила сам да Милан негдје одлази, сели се у други град и сл. :)

Хвала свима... У том смислу ћу, а то ми је модераторска дужност :))) - да спојим сличне теме, и ову "налепити" на ону од прошле године, и онда ће бити јасније :) ... А што рече проф`сор Раша (проф. др Радомир Поповић-Историја Цркве), идем, правом линијом, надам се ка есхатону... Ал` утисак мож` да превари :))) Хвала Вам још једном свима - од срца!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...