Ignjatije Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 BABA СРЕЋАН РОЂЕНДАН ! ! ! Снежана and Биљана је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 BABA HAPPY TI BIRTHDAY............!!!! Nešto kontam da voliš kolače sa jagodama :D Ако не воли, нека почасти, има ко воли. На многаја љета! Снежана and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Биљо, Јацо, Игњатије, хвала пуно на честиткама П.С. Хвала за колаче са јагодама, наравно да их волим, али само када их делим са овако добрим друштвом ! Иначе, требало би ја Вас да частим, а шта код баке има, него Јадранка-Дервента and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 @, srećan rođendan i svako dobro srećno i svima kojima sam propustio da čestitam zadnjih par dana Јадранка-Дервента, Снежана and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 Nešto kontam da voliš kolače sa jagodama Хоћеш да јој скочи шећер. Ево за Бабу једна здрава торта. Срећан Рођендан !!!!! Снежана and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 29, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2013 hvala svima na čestitkama ! P.S. Vladimire, sine, jesi li ti to rešio u grob da me oteraš? Uzgred SRETAN I TEBI ROĐENDAN:) Биљана and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 hvala svima na čestitkama ! P.S. Vladimire, sine, jesi li ti to rešio u grob da me oteraš? Uzgred SRETAN I TEBI ROĐENDAN:) Ово сам управо видјела, па да прослиједим. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Petar m Happy birthday Ignjatije, Mилена КШ and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Petre, SREĆAN RODJUS ! ! ! Биљана је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 2, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2013 Срећан рођендан !!! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван 123 Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Срећан рођендан оче Иване, желим вам све најлепше. kolo2 osmeh1 Јадранка-Дервента, Ignjatije, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 5, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Хвала имењаче! Иван 123 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Srećan rođendan! Sve najbolje! Kad će torta 1305_womens Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Srecan rodjendan pope ! Ignjatije, Јадранка-Дервента and Биљана је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 5, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2013 Биљана and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука