Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Да сте ви нама живи и здрави на многаја љета bendoff srecan :) torta poklon crvenilo!!!!!!!!!!!!!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sramota...Svi čestitate neke poganske (paganske) prazdnike našem padreu a gde su ga darovi. Ja sam se prvi setio i da ne završi sve samo na rečima, uradiću mu jednu pravoslavnu natalnu kartu..

Možda neće biti baš precizna jer ne znam tačno vreme rođenja padreovog...

Za početak...U skoroj budućnosti (ako to uopšte ima veze jer je kraj sveta 2012.) očekuje te velika sreća. Pre svega na poslovnom planu. Smeši se jedno upražnjeno mesto u KG... da ne bi sve prepustili sudbini i zvezdama, ti ajte pa ne budi lenj i spremi jedno par tisuća europskih šuški...frit, frit...Nisu ta kola tvoja baš bez cene, bolje ih unovči a bolja ćeš kupiti posle godinu dana..

Za ostatak tvoje sudbine, po tvojoj pravoslavnoj natalnoj karti...malo se isprsi na 2094594-995-4954958 u Poslovnoj Banci Srbije (PBS) sa naznakom "pravoslavna natalna karta" poziv na broj je 20-111

Sretno padre

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

crvenilo

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ево, моја супруга и ја очекујемо данас велики број званица. Имаћемо негде око стотинак званица те смо морали да унајмимо агенцију која ће нам помоћи да прославимо мој рођендан јер ово је заиста велики дан за све нас. Како у кући немам довољно места изнајмили смо један локал на Морави (брод-сплав), зато што имају веома добар мени (преовладавају морски плодови и традиционална народна кухиња). Иначе, ја нисам био за толико трошење, али је моја жена инсистирала. Додуше, хтели су да то буде још свечаније јер мој рођендан је заиста велики дан који не може проћи незапажено. Не слави се сваки дан рођендан, нарочито не када напуниш 31 годину.

Нисам вам рекао да сам на поклон добио и најновији Apple компјутер са монитором од 27 инча, поклон људи из Цркве? Баш сам му се обрадовао, мада већ имам сличан само мањи. (21,5).

Novica Negovanovic - Prodje leto trideseto

Хвала свима који су се потрудили да увеличамо ово славље, нарочито спонзорима.

Подели на овим сајтовима

kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 oleeeee oleeeee

Срећан Рођус Оче

kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 oleeeee oleeeee

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Hepi Brzdej, oče!

Ne zameri na tekstu ove stvari ali ... Meni mi se svidja mi se....

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Као пастиру овог духовног стада (мислим на ЖРУ) повереног Вам од Господа,овом песмом желим да Вам пожелим срећан рођендан, и да Вам кажем колико значите многима од нас.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Као пастиру овог духовног стада (мислим на ЖРУ) повереног Вам од Господа,овом песмом желим да Вам пожелим срећан рођендан, и да Вам кажем колико значите многима од нас.

oleeeee kolo2 kolo2

kolo2 oleeeee kolo2 oleeeee kolo2 oleeeee

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...