БанеЛ Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 @WiseMan На многаја љета, брате, у здрављу, миру, љубави и радости! WiseMan је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Pridružujem se čestitkama. Živ i zdrav! Anika and WiseMan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Hvala vam Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Srećan rođendan Wajs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 22, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 @Рапсоди Na mnogaja ljeta ! <3 Mozda zvuci ofucano, ali mislim da Vas najvise volim ovde! Najslicnija tanana crta duse. Moz se i varam ima ih jos mnogo sto ih volim odje, samo nec da priznam. АлександраВ, Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 22, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2019 пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече @Рапсоди Na mnogaja ljeta ! <3 Mozda zvuci ofucano, ali mislim da Vas najvise volim ovde! Najslicnija tanana crta duse. Moz se i varam ima ih jos mnogo sto ih volim odje, samo nec da priznam. Придружујем се Поет, АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 23, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 пре 12 часа, Milica Bajic рече Придружујем се и јаааа срећан брздеј rapsody АлександраВ, Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 23, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 Slabo pratim ovu temu. Srecan rodjenda djuture svima koj`ma nisam cestitao! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 23, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 @Рапсоди да не честитам рођендан с празне руке Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 23, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2019 @Vladan :::. Престани да нас саблажњаваш Рапсоди, Flojd, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 Хвала свима....изволите, домаће ја правила (нису копија ....мислим на јафа наполитанке са шлагом и чоколадом ) АлександраВ, Bokisd, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 2 минута, Рапсоди рече Хвала свима....изволите, домаће ја правила (нису копија ....мислим на јафа наполитанке са шлагом и чоколадом ) Mljac, bas je socna. Rapso srecan rodjendan i da si ziva i zdrava jos 100 ljeta. ? АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 пре 1 минут, Liga Džentlmena рече Mljac, bas je socna. Rapso srecan rodjendan i da si ziva i zdrava jos 100 ljeta. ? Хвала од срца.... АлександраВ and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 25, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2019 1 hour ago, Рапсоди рече Хвала свима....изволите, домаће ја правила (нису копија ....мислим на јафа наполитанке са шлагом и чоколадом ) Lele. Davajte adresu da sminem, kriziram za blago. АлександраВ, Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 19, 2019 Пријави Подели Написано Март 19, 2019 Abe, ti batke, @Predragmoratic, a si doso, a rodjendan ! Na mnogaja ljeta, da si nam ziv i zdrav ! <3 АлександраВ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука